27 / 04 / 2024

KGN86AWF0N Bosch Serie 6 Alttan Donduruculu XXL Buzdolabı kaç TL? 14 Şubat 2023 fiyat listesi... 

KGN86AWF0N Bosch Serie 6 Alttan Donduruculu XXL Buzdolabı kaç TL? 14 Şubat 2023 fiyat listesi... 

Bosch Serie 6 alttan donduruculu XXL kapasiteli buzdolabı, misafir ağırlamayı ve kalabalık sofraları sevenleri çok memnun edecek bir ürün. Peki, Bosch XXL buzdolabı kaç litre, özellikleri ne, en uygun nereden kaç liraya alınır? İşte detaylar...



Bosch XXL kapasiteli buzdolabı, büyük aileler ve haftalık market alışverişi yapanlar için geniş depolama alanı sunar. Her türlü yiyecek ve içecek ile büyük tencereler için yeterli alana sahiptir.

KGN86AWF0N Bosch Serie 6 Alttan Donduruculu XXL Buzdolabı kaç TL? 14 Şubat 2023 fiyat listesi... 

Dayanıklı ve enerji tasarruflu LED'ler buzdolabında parlak, eşit dağılan ve gözü almayan aydınlatma sağlar. Bu sayede her zaman bütün yiyecekler net bir şekilde görülür. Fan destekli multi airflow sistemi, soğuk havanın soğutma ve dondurucu bölmelerinde eşitdağılmasını sağlar. Soğutma süreleri kısalırken, sıcaklık dalgalanmaları en aza iner. Yiyecekler çok daha uzun süre tazeliğini korur

ÇEKİLEBİLEN CAM RAFLAR
Çekilebilen cam raflar sayesinde buzdolabındaki her ürüne rahatça ulaşılır. Emniyetli camdan yapılan raflar, yiyecekleri kolayca alıp koymaya yardımcı olur. Ayrıca çekilebilen cam raflar sayesinde buzdolabının içi zahmetsizce temizlenebilir.

HIZLI VE GÜVENLİ SOĞUTMA
Buzdolabının içindeki sıcaklığın değişken olması, bazı yiyeceklerin bozulmasına ve lezzet kaybına neden olabilir. Alışverişe çıkmadan önce süper soğutma işlevinin devreye sokulması, eklenecek yiyeceklerin hızlıca soğumasını sağlar. Aynı zamanda içindeki yiyecekleri de korumuş olur. Sıcaklık sadece bir düğmeye basılarak azaltılır. Gereksiz enerji sarfiyatını önüne geçmek için bu fonksiyon, yaklaşık 6 saat sonra otomatik olarak kapanır. Süper soğutma ile enerjiden tasarruf ederken yiyeceklerde taze kalır.

Bosch XXL buzdolabı eni kaç cm? Big box buzdolabı ne demek? Bosch KGN86AWF0N kaç lt? Vario zone özelliği nedir?

 


Geri Dön