10 / 09 / 2024

Kia'dan Eylül kampanyası! EV6, Niro EV, Stonic, Cerato, XCeed, Ceed HB, Ceed SW ve Sportage modellerinde dev fırsat!

Kia'dan Eylül kampanyası! EV6, Niro EV, Stonic, Cerato, XCeed, Ceed HB, Ceed SW ve Sportage modellerinde dev fırsat!

Anadolu Grubu markalarından Kia, eylül ayına özel olarak hazırladığı kampanyalarda uygun faiz fırsatı ve indirimler sunuyor. EV9, eylül ayına özel olarak 750 bin TL’ye 12 ay yüzde sıfır faiz avantajıyla satışa sunuluyor. İşte ayrıntılar...



Kia’nın heyecan verici kampanyaları; EV6, Niro EV, Stonic, Cerato, XCeed, Ceed HB, Ceed SW ve Sportage modellerinde de eylül sonuna kadar devam ediyor. EV9, eylül ayına özel olarak 750 bin TL’ye 12 ay yüzde sıfır faiz avantajıyla satışta.

750 BİN TL KREDİ SIFIR FAİZ!

Elektrikli amiral gemisi EV9’da tüzel müşteriler için büyük fırsat sunuyor. Kia’nın zıtlıkların birleşimi tasarım felsefesini yansıtan elektrikli E Segment SUV modeli EV9, tüzel müşteriler için eylül ayına özel olarak 750 bin TL’ye 12 ay yüzde sıfır faiz avantajıyla satışta. 

Kia dan Eylül kampanyası! EV6, Niro EV, Stonic, Cerato, XCeed, Ceed HB, Ceed SW ve Sportage modellerinde dev fırsat!

 150 BİN LİRAYA 12 AY SIFIR FAİZ!

Yeni Picanto avantajlı fiyatlarla otomobilseverlerle buluşuyor. İddialı tasarımıyla yakın zamanda Türkiye’de de satışa sunulan dördüncü nesil Yeni Picanto, 150 bin TL’ye 12 ay yüzde sıfır faiz avantajı ile şehrin enerjisine hareket katmak isteyenlerle buluşuyoR.

XCEED MODELİNDE 200 BİN LİRA KREDİ 12 AY SIFIR FAİZ AVANTAJI

Kia, SUV segmentinin sevilen modellerinde kampanyalarına hız kesmeden devam ediyor. Marka, B SUV segmentinin dikkat çeken modellerinden Stonic’te 150 bin  TL’ye 12 ay yüzde sıfır faiz fırsatı sunuyor. İddialı elektrikli SUV modeli Niro EV’de sunulan 250 bin TL’ye 12 ay yüzde sıfır faiz fırsatı ise SUV severlerin yüzünü güldürüyor.

Kia, C SUV segmentinde yer alan amiral modeli Sportage’da 250 bin TL’ye 12 ay yüzde 2,49 faiz fırsatı sunuyor.* Sportage PHEV modelinde ise tüzel müşteriler için 300 bin TL’ye 12 ay yüzde sıfır faiz avantajı sunuluyor.

Kia ayrıca, etkileyici tasarımıyla tüm dikkatleri üzerine çeken ve SUV keyfini yaşatan XCeed modelini 200.000 TL’ye 12 ay sıfır faiz avantajı ile otomobilseverlerle buluşturuyor.

Kia dan Eylül kampanyası! EV6, Niro EV, Stonic, Cerato, XCeed, Ceed HB, Ceed SW ve Sportage modellerinde dev fırsat!

İNDİRİMLER PEŞ PEŞE SUNULDU

Kia, C segmentindeki şık dış tasarımını ferah iç mekanıyla birleştiren Cerato modelini 150 bin TL krediye 12 ay yüzde 0,99 faiz fırsatıyla meraklılarıyla buluşturuyor. Ceed SW ve Ceed HB modellerinde ise 150 bin  TL krediye 12 ay yüzde 0,99 faiz fırsatı bulunuyor.

Kia’nın birbirinden cazip fırsat ve avantajlar sunan kampanyalarıyla alakalı bilgi sahip olmak isteyenler kia.com.tr’deki kampanyalar sayfasından ve Kia yetkili bayilerinden bilgi sahibi olabiliyor.

Uzmanlar açıkladı! Faizler düşerse ev ve araba fiyatları yükselir mi?

Opel Grandland’in Eylül ayı fiyat listesi açıklandı! Hem zamsız hem de indirimli fiyatlar şaşırttı!

Seat Eylül 2024 fiyatlarını açıkladı! Seat Ibiza, Leon, Arona ve Ateca güncel rakamlar...

Togg, satışlarda lider! En yakın rakibine 10 bin fark atarak 8 ayda 14 bin 849 satıldı...

Geri Dön