29 / 04 / 2024

Kiana Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!


Kiana Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Dağlı ve Süleyman Kuruoğlu ortaklığında kuruldu.



Kiana Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Dağlı ve Süleyman Kuruoğlu ortaklığında kuruldu.

Kiana Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi konusu:
Yürürlükteki mevzuat çerçevesinde Yurt içinde ve yurt dışında resmi ve özel gerçek ve tüzel kişi ve kuruluşlara ait ve eğitim kurumları,sanayi tesisleri,sosyal ve turistik tesisler tatil köyleri, villa, yalı ,otel ve moteller gibi benzeri gayrimenkullerı inşaa edebilir.satın alabilir,satabilir,kiralar,kiraya verebilir.KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJELERİ gerçekleştirmek için hertürlü yapı inşaat taahhüt işleri yapabilir. gayrimenkul pazarlanmasına yönelik olarak yurt içinde ve yurt dışında alım,satım işlerine aracılık edebilir SATIŞ OFİSLERİ kurabilir. komisyonculuk işleri yapabilir.Bu hizmetlerle ilgili olarak yurt içinde ve yurt dışında bayilik ortaklık ağlarını kurabilir. FRANCHİSE sözleşmeleri yapabilir.Organizasyonlar yapabilir.bu konularda kamu, özel, tüzel ve gerçek kişiler tarafından açılacak ihalelere katılabilir.Her türlü gayrimenkul projelerinin hazırlanması ve uygulanması için fizibilite raporlarını hazırlayabilir,hazırlatabilir.mühendislik ve mimarlık hizmetleri ile danışmanlık hizmetleri verebilir.Sağlık turizmine yönelik danışmanlık hizmetlerine aracılık edebilir.Hastane ,klinik,estetik ve güzellik merkezleri başta olmak üzere bilumum sağlık hizmetlerini inşaa edebilir.alımı satımını yapabilir.işletmeciliğini organizasyonunu yapabilir..kurulu işletmelere ortak olabilir.Menkul ve gayrimenkuller üzerinde hertürlü intifa irtifak hakları kurabilir.şirkete ait menkul ve gayrimenkulleri şirket dışında kişilere,kuruluşlara bankalara finans kuruluşlarına,resmi kurumlara ipotek altına aldırabilir.tapu dairelerinde bilumum tapu işlemlerini yapabilir.danışmanlık hizmetleri verebilir.Her türlü restoran cafe lokanta gibi gıda satışının yapılabileceği tesisleri kurar,satın alır ve satar işletir,kiralar,kiraya verir.Turizme yönelik otel,motel,pansiyon,kamping tatil köyleri,apart hoteller,yeme içme tesisleri,eğlence yerleri kurabilir.işletebilir. işletmeye verebilir..satın alabilir..kiralayabilir.Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve dışında konaklama,seyehat,taşıma,rehberlik hizmetlerini yürütebilir.kara.deniz,hava taşımacılığı yapmak için hernevi nakil vasıtası alır satar kiralar kiraya verir. transfer işlemlerini yapabilir.yurt içinde ve dışında acentacılık faaliyetlerinde bulunabilir..şirket gayelerini gerçekleştirmek için tüm sinai mali ve hukuki işlem ve tasarrufta bulunabilir.İTHALAT VE İHRACAT Yapabilir. mümessillik komisyonculuk yapabilir. bayilik,distribütörlük alabilir.Verebilir.YAP İŞLET DEVRET sözleşmeleri ile inşaat ve taahhüt işleri yapabilir.özel ve kamu bankalarından, finans kuruluşlarından yatırım ve işletme kredileri kullanabilir.Gayrimenkul yatırım amacına yönelik olarak hazineden vakıflardan belediyelerden kamu kurum ve kuruluşlarından hakiki hükmi şahıslardan arsa arazi bina turistik tesis satın alır, kiralar.kiraya verebilir.


Geri Dön