02 / 05 / 2024

Kiler GYO 2019 değerleme şirketini seçti!

Kiler GYO 2019 değerleme şirketini seçti!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2019 yılı için Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş. ve Epos Gayrimenkul Danışmanlık ve Değerleme A.Ş. ile anlaştı...



Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) gayrimenkul değerleme kuruluşunun seçimi hakkında açıklama yaptı.

Kiler GYO portföyünde bulunan varlıklar için 2019 yılında aşağıda listelenen şirketlerden değerleme hizmeti alınmasına, ayrıca yıl içinde alınacak ve değerleme hizmeti gerektirecek varlıklar için de Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş. ve Epos Gayrimenkul Danışmanlık ve Değerleme A.Ş. firmalarının seçilmesine karar verildi.

Kiler GYO'nun KAP açıklaması: 
Şirket Yönetim Kurulumuzun 29/01/2019 tarihli toplantısında, Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği"nin Gayrimenkul Değerleme Kuruluşunun Seçimi" başlıklı 35.maddesi uyarınca; Şirket portföyünde bulunan varlıklar için 2019 yılında aşağıda listelenen şirketlerden değerleme hizmeti alınmasına, ayrıca yıl içinde alınacak ve değerleme hizmeti gerektirecek varlıklar için de Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş. ve Epos Gayrimenkul Danışmanlık ve Değerleme A.Ş. firmalarının seçilmesine karar verilmiştir.

 


Geri Dön