28 / 04 / 2024

Kilia Şile Konakları iletişim!

Kilia Şile Konakları iletişim!

Firma: Ekşioğlu İmsa İnşaat

Proje: Kilia Şile Konakları

Kilia Şile Konakları iletişim ve adres bilgisi haberimizde yer alıyor. 120 aya kadar taksit yapılan Kilia Şile Konakları projesinde daire fiyatları 650 bin dolardan başlıyor...




İstanbul Şile Çavuş Mahallesi'nde yükselen  Kilia Şile Konakları  projesi  Ekşioğlu İmsa İnşaat  tarafından inşa ediliyor. Kilia Şile Konakları iletişim bilgisinden önce projeden bahsedelim.


Kilia Şile Konakları projesinde fiyatlar 650 bin dolardan başlayarak değişiyor. Kilia Şile Konakları projesinde yüzde 25 peşinattan sonra kalan tutar 120 aya kadar taksitlendiriliyor.


Kilia Şile Konakları projesinde ilk etap 24 ay sonra, ikinci etap 36 ay sonra teslim ediliyor. İçerisinde AVM'nin yer alacağı Kilia Şile Konakları projesinde 104 tripleks villa bulunuyor.


Kilia Şile Konakları iletişim için 0216 712 16 47 numaralı telefonu arayarak, Kilia Şile Konakları satış ofisine ulaşabilirsiniz. Kilia Şile Konakları projesinde konut alanları 300 - 500 metrekare arasında farklılık gösteriyor.


Kilia Şile Konakları projesinde konaklar Yeşil Mercan Konakları, Sarı Çınar Konakları ve Mavi Kale Konakları olarak adlandırılıyor. Kilia Şile Konakları'nda açık / kapalı yüzme havuzu, fitness, sauna, piknik alanı, yürüyüş yolları gibi sosyal donatılar yer alıyor.



Kilia Şile Konakları nerede?

Kilia Şile Konakları adres : Çavuş Mah. Bayrak Cad. No: 6 Şile - İstanbul



Kilia Şile Konakları iletişim

Telefon: 0216 712 16 47

Web adresi: http://www.kilia.com.tr/  


projeye sor



Geri Dön