30 / 04 / 2024

Kim Kardashian evini tek başına dekore etmiş!

Kim Kardashian evini tek başına dekore etmiş!

Beverly Hills'in sırtlarındaki villayı oldukça kelepir bir fiyata satın alan Kim Kardashian, şehirdeki sesten, sosyal aktivitelerinden ve herkesten kaçıp sığınabileceği, kafasını dinleyebileceği bir ev istemiş....




  Beverly Hills'in sırtlarındaki villasını tek başına dekore eden Kim Kardashian, diğer evlerinin yanında oldukça mütevazi ve pastel renkleri tercih etmiş. Evdeki tek lüks sayılabilecek ürün arka bahçedeki üzerinde şelale temalı jakuzi. Yuvarlak formu olan bu devasa jakuzi, hemen bitişiğindeki havuz ile birleşebiliyor. İlginç olan aynı su içinde iki farklı su ısısı yaratılabiliyor. 


  Haftasonları doktorları ve terapistleri ile bu evde kalan Kardashian, burada haftasonu detoxu yaşadığını anlatıyor. Diyetisyenleri ve ahçılarınıda yanında getirerek onlarla ayda bir kere bu evde kalıyor. Mutfak da açık tonları tercih edip country havasında çizgileri olan mutfak evi satın aldığındaki hali ile kalmış. 

Kim Kardashian'ın sadece dinlenmek ve şehirden kaçmak için satın aldığı Akdeniz çizgilerindeki villası 5 milyon dolarken sıkı bir pazarlıkla 3 milyon dolara alıyor. 


   Beverly Hills'in sırtlarındaki villayı oldukça kelepir bir fiyata satın alan Kim Kardashian, şehirdeki sesten, sosyal aktivitelerinden ve herkesten kaçıp sığınabileceği, kafasını dinleyebileceği bir ev istemiş. 


Alem Dergisi


Geri Dön