02 / 05 / 2024

Kimse evsiz kalmasın diye Ziraat Bankası'ndan 0 faizli konut kredisi! SGK ile anlaştı... İşte başvuru şartları

Kimse evsiz kalmasın diye Ziraat Bankası'ndan 0 faizli konut kredisi! SGK ile anlaştı... İşte başvuru şartları

Konut satışlarında istenilen fahiş fiyatlar nedeniyle banka kredisine ihtiyaç duymadan ev almak neredeyse hayal oldu. Vatandaşın konut alımını kolaylaştırmak için beklediği destek Sosyal Güvenlik Kurumu’ndan geldi. SGK, Ziraat Bankası ile anlaşarak sıfır faizli konut kredisi veriyor.



Sıfır faizli olarak konut kredisi desteği sunan Sosyal Güvenlik Kurumu, Ziraat Bankası ile yaptığı anlaşmayla özellikle bazı şartları sağlayan vatandaşların kolaylıkla ev sahibi olabilmesine fırsat tanıyor.

Bu kapsamda sağlanan konut kredilerinden hiçbir faiz alınmazken, geri ödemeler de uzun vade ve esnek ödeme planları ile sunuluyor. Aynı kira öder gibi ev almayı mümkün hale getirmiş olan bu iş birliği sadece aşağıdaki vatandaşlara sunuluyor.


Kimse evsiz kalmasın diye Ziraat Bankası ndan 0 faizli konut kredisi! SGK ile anlaştı... İşte başvuru şartları
 

ZİRAAT BANKASI 0 FAZİLİ KONUT KREDİSİ İÇİN BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Şartları sağlaması halinde sıfır faizli konut kredisinden yararlanmak isteyen vatandaşların Ziraat Bankası şubelerine bizzat başvurması gerekiyor. SGK’nın bu kapsamda belirlemiş olduğu şartlar doğrultusunda sıfır faizli olarak kredi desteği alabilecek vatandaşlar; terör malulleri, şehit yakınları, gaziler, 15 Temmuz gecesi gazi olmuş olan siviller, savaş sonrası görev değişikliği ile memuriyete geçmiş olan kişiler olarak tanımlanıyor. Bu kapsamda yer alan vatandaşların Ziraat Bankası’ndan sıfır faizli olarak kredi desteği alabilmesi için; gazi, şehit yakını ya da terör malulü belgesi ile şubeleri şahsen başvuru yapması gerekiyor.

EDİTÖR NOTU: Bu haber 3 Mayıs 2022 tarihinde saat 22.00'da yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 14,82 euro 15,59 altının gramı ise 889 TL değerinde. 

Benzin alırken bunlara çok dikkat edin! Şeytanın bile aklına gelmeyecek hileler ortaya çıktı

Dijital Türk Lirası ne zaman uygulanmaya başlanacak? İşte borsalarda yerini alacağı tarih

Avrupa’nın en büyük piyasa analizcisi dolar ve euroda gerçekleşecek hamleyi açıkladı! Okumadan hareket eden pişman olur


Geri Dön