02 / 10 / 2024

0 faizli konut kredisi

0 faizli konut kredisi

Konut satışlarında istenilen fahiş fiyatlar nedeniyle banka kredisine ihtiyaç duymadan ev almak neredeyse hayal oldu. Vatandaşın konut alımını kolaylaştırmak için beklediği destek Sosyal Güvenlik Kurumu’ndan geldi. SGK, Ziraat Bankası ile anlaşarak sıfır faizli konut kredisi veriyor.

0 faizli nakit avans fırsatı! Başvuran anında 25 bin TL alıyor! İşte CEPTETEB taksitli nakit avans... 

Ekim ayına girilmesiyle beraber, bankalar peş peşe 0 faizli taksitli nakit avans kampanyalarını duyurmaya başladı. 0 faizli nakit avansta en çok araştırılan banka TEB oluyor. İşte CEPTETEB 0 faizli nakit avans detayları...

Düşük faizli konut kredisi almayan bin pişman oldu! Yüzde 0.74 faiz ve 170 ay vadeli kredinin taksiti şu an 3.200 TL!

Konut kredisi faizleri fırlamışken, şimdi gündeme geçmişte verilen düşük faizli krediler geldi. Peki yüzde 0.74 faiz ve 170 ay vade ile çekilen konut kredisinin aylık taksiti ne kadar? İşte ayrıntılar...  

1.49 faizli konut kredisi verilecek mi? Resmi açıklama geldi!

Hayalindeki eve kavuşmak isteyenler 1.49 faizli konut kredisi ile ilgili detayları merak ederken, söz konusu kredi ile ilgili de resmi açıklama geldi. Peki 1.49 faizli konut kredisi verilecek mi? İşte o açıklama….

Düşük faizli konut kredisi fiyatları nasıl etkileyecek? 

Sektör kaynaklarına göre, kamu bankaları düşük faizli konut kredisi kampanyası başlatmayı planladığı belirtildi. Peki düşük faizli kredi sektörü nasıl etkileyecek? 

Kamu bankalarından düşük faizli konut kredisi hamlesi! Oranlar ortaya çıktı!

Sektör kaynakları tarafından kamu bankalarının düşük faizli konut kredisi kampanyası başlatacağı hatta faiz oranlarının da belli olduğu aktarıldı.

1.20 faizli konut kredisinde kulisler hareketlendi! Kimler düşük faizli kredi alabilir? 

Düşük faizli konut kredisi için araştırmalar hızlanırken, kulisler de hareketlendi. Peki kimler düşük faizli kredi alabilir? İşte düşük faizli konut kredisi şartları...

8 bankanın 0 faizli kredi kampanyası için son tarih 30 Haziran 2024! Aylık taksitler 1.666 TL'den başlıyor!

8 banka tarafından başlatılan 0 faizli krediler için son tarih 30 Haziran 2024 olarak açıklandı. Söz konusu krediler için aylık taksitler 1.666 TL'den başlıyor.

0.69 faizli konut kredisi hesaplama Haziran 2024! 400 bin, 500 bin, 1 milyon ve 2 milyon TL'nin aylık taksitleri kaç TL?

Geçtiğimiz aylarda resmen açıklanan 0.69 faizli konut kredisinin aylık taksitleri pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki 500 bin, 1 milyon ve 2 milyon TL'nin aylık taksitleri kaç TL? İşte 0.69 faizli konut kredisi hesaplama Haziran 2024...

Chery'den hem 0 faizli kredi hem de 109 bin TL indirim! Çifte fırsat için son 4 gün!

Otomotiv devi Chery Mayıs ayına özel olarak 300 bin TL'ye varan 12 ay yüzde 0 faizli kredi kampanyasına ek 109 bin TL’ye varan indirim sunuyor. İşte Chery Mayıs 2024 fiyatları...

Bankaların 0 faizli kredi kampanyalarında rakam 35 bin TL'ye çıktı! İşte banka banka faizsiz kredi kampanyaları!

Pek çok kişinin gündeminde yer alan 0 faizli kredi kampanyalarında rakam 35 bin TL'ye kadar çıktı. İşte son dakika banka banka faizsiz kredi kampanyaları...

0.69 faizli konut kredisi hesaplama! 500 bin, 1 milyon, 1.5 milyon ve 2 milyon TL'nin aylık taksitleri kaç TL?

Yeni bir konut sahibi olmak isteyenlerde geçtiğimiz aylarda müjdelenen 0.69 faizli konut kredisinin aylık taksitlerini merak ediyor. İşte 0.69 faizle 1 milyon, 1.5 milyon ve 2 milyon TL'nin aylık taksitleri kaç TL?

İlk evim kampanyası ne zaman başlıyor 1.20 faizli konut kredisi başladı mı, şartlar neler?

Düşük faizli konut kredisi gündemdeki yerini koruyor. Buna göre, Orta Vadeli Program (OVP) doğrultusunda ev sahibi olmak isteyenlere ilaç gibi gelecek olan "ilk evim kampanyası" yakından takip edilmekte. Düşük faizli konut kredisi çıktı mı, şartlar neler, kimler yararlanabilir?

0.69 faizli konut kredisi hesaplaması Mayıs 2024! 500 bin, 1 milyon, 2 milyon TL'nin aylık taksitleri kaç TL?

Hayalindeki eve kavuşmak isteyenler geçtiğimiz aylarda açıklanan 0.69 faizli konut kredisinin aylık taksitleri ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki 0.69 faizle kullanılan 500 bin, 1 milyon, 2 milyon TL'nin aylık taksitleri kaç TL?

0 faizli konut kredisi Haberi

0 faizli konut kredisi

Kredi faiz oranları konut kredilerinde her ne kadar diğer kredi türlerine göre daha düşük olsa da çekilecek olan miktarın yüksek oluşundan kaynaklı geri ödemeleri de aynı şekilde zorlaştırıyor.

Bu nedenle vatandaşların bir kısmı katılım esaslı bankalar gibi daha uygun faizli veya paylı satış yapan banka ve kuruluşları tercih ediyor.

Sosyal Güvenlik Kurumu ise Ziraat Bankası ile anlaşarak faizsiz konut kredisi desteği vereceğini açıkladı.

Sıfır faizli olarak konut kredisi desteği sunan Sosyal Güvenlik Kurumu, Ziraat Bankası ile yaptığı anlaşmayla özellikle bazı şartları sağlayan vatandaşların kolaylıkla ev sahibi olabilmesine fırsat tanıyor.

Bu kapsamda sağlanan konut kredilerinden hiçbir faiz alınmazken, geri ödemeler de uzun vade ve esnek ödeme planları ile sunuluyor. Aynı kira öder gibi ev almayı mümkün hale getirmiş olan...