Kentsel Dönüşüm

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt’tan dönüşüm çağrısı: Kentsel dönüşümde rekabet değil iş birliği olmalı!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda İstanbul’da her an yıkılabilecek yaklaşık 200 bin yapı olduğunu belirterek, “Tek yapı-site farkı gözetilmemeli, kentsel dönüşümde rekabet değil iş birliği olmalı.” dedi.

17 Ağustos 1999 Marmara Depremi’nin yıldönümü geride kalırken, uzmanlardan da mega kent için deprem uyarıları da peş peşe geliyor.

İstanbul Planlama Ajansı tarafından yapılan bir çalışmaya göre İstanbul'da her an yıkılabilecek yaklaşık 200 bin yapı olduğu belirtiliyor. Hal böyle olunca kentteki dönüşüm çalışmalarının hızlandırılması gerektiği kaydedilirken, KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt’tan da dönüşüm çağrısı geldi.

ALİ KURT’TAN KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇAĞRISI

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt resmi sosyal medya hesabı https://x.com/AliKurtistanbul üzerinden yaptığı paylaşımda İstanbul’da her an yıkılabilecek yaklaşık 200 bin yapı olduğunu belirterek, “Tek yapı-site farkı gözetilmemeli, kentsel dönüşümde rekabet değil iş birliği olmalı.” dedi.

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt’un paylaşımı şu şekilde:

Riskli yapıları maliyetine yeniliyoruz.

İPA’nın çalışmasına göre İstanbul'da her an yıkılabilecek yaklaşık 200 bin yapı olduğu öngörülüyor. Tek yapı-site farkı gözetilmemeli, kentsel dönüşümde rekabet değil iş birliği olmalı.

KİPTAŞ mahalle aralarındaki riskli tek yapıları MALİYETİNE YENİLİYOR!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'un paylaşımına şu yorumlar geldi:

Deprem kenti İzmir'de imar affı tartışması: Bilimsel destek almamış olan hiçbir yapılaşmayı savunamayız!

Kiraların düşmesini bekleyen kiracılara kötü haber! Ünlü ekonomist duyurdu! Kiralar düşmez...

Emeklilere bu ay maaşa ek tam 15 bin TL yatacak! İşte Garanti Bankası promosyon...