27 / 04 / 2024

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler için başvuru nasıl yapılır?

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler için başvuru nasıl yapılır?

Önceki gün İzmit'te temeli atılan KİPTAŞ İzmit Çınar Evler'e İzmit halkı tarafından yoğun ilgi bulunuyor. Peki, İzmit Çınar Evler  için başvuru süreci nasıl? İzmir Çınar Evler'de konut fiyatları ne kadar? İşte detaylar...



KİPTAŞ'ın İstanbul dışında ilk projesi olan İzmit Çınar Evler için başvuru bilgileri ve fiyat araştırması hızla başladı.2+1 ve 3+1 tipinde konutların olacağı KİPTAŞ konutlarına ön başvuru yapmak mümkün. Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre; KİPTAŞ Çınar Evler için başvuru süreci şu şekilde...

KİPTAŞ İZMİT ÇINAR EVLER BAŞVURU NASIL YAPILIR?

Projeden ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar ön başvuru yapabilir. 

https://cinarevler.kiptas.com.tr/

KİPTAŞ İZMİT KONUT FİYATLARI! 

En ucuz 2+1 daire fiyatı 274 Bin TL'den satılırken, 3+1 daire seçeneği için en pahalı daire seçeneği ise 372 Bin TL olarak açıklandı. Projeden ev sahibi olmak isteyenler için 2 farklı şekilde ara ödemeler tahsil ediliyor. Ara ödemelerde ise 27 bin TL ila, 54 Bin TL gibi paralar tahsil edilecek.

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler için başvuru nasıl yapılır?

KAÇ KONUT VAR? 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ortaklığı ile hayata geçirilen projede  İzmit'in dayanıklı yapı stokunun artırılması ve nitelikli, modern, ulaşılabilir bir sosyal konut projesi hedefleniyor. 

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler için başvuru nasıl yapılır?

Modern mimariyi her bütçeye uygun koşullarla sunan proje; doğayla bütünleşik cephe, dikey çatı yerleşimi, peyzaj alanları ve duvarlarla kapalı olmayan site anlayışıyla nitelikli bir yaşam alanı sunuyor. Ortalama kat brüt alanları 87 metrekare olan 37 adet 2+1 bahçe kullanımlı daire, 93 metrakare olan 66 adet 2+1 daire, 124 metrekare olan 40 adet 3+1 olmak üzere toplam 4 bloklu 143 konuttan oluşan projede 5 dükkan yer alıyor. 


Geri Dön