27 / 04 / 2024

KİPTAŞ Kırlangıç Evler teslime hazırlanıyor!

KİPTAŞ Kırlangıç Evler teslime hazırlanıyor!

Yüzde yüz uzlaşıyla hayata geçirilen KİPTAŞ Kırlangıç Evler teslime hazırlanıyor. Gürpınar'da yükselen Kırlangıç Evler projesi ile yaklaşık olarak 1.200 vatandaş deprem dirençli konutlara kavuşacak.



Etiler, Eyüpsultan, Kartal, Gaziosmanpaşa'daki kentsel dönüşüm projelerine hız kesmeden devam eden KİPTAŞ, Kırlangıç Evler projesini de teslim etmeye hazırlanıyor. 

KİPTAŞ'ın Beylikdüzü Gürpınar'da inşa ettiği Kırlangıç Evler projesi ile ilgili bir son dakika paylaşımı yapan KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt projenin teslime hazırlandığını söyledi.

Beylikdüzü Kırlangıç Evler'de anahtar teslimine hazırlandıklarını ve sahada kontrollerini yaptıklarını söyleyen Ali Kurt resmi X hesabı https://twitter.com/AliKurtistanbul üzerinden yaptığı paylaşımında şu ifadeleri kullandı: "Siyasi manipülasyonlara boyun eğmeden özveriyle çalışıp projemizi hayata geçirdik. Yaklaşık 1.200 vatandaşımızı deprem dirençli konutlarına kavuşturacağız." 

Kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçirilen Kırlangıç Evler projesinde yer alan konutlar 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

Deprem yönetmeliğine uygun olarak inşa edilen projede toplamda 505 konut yer alıyor. 

16 bin 110 metrekare arsa alanına ve 83 bin 464 metrekare inşaat alanına sahip Kırlangıç Evler projesinde kameriye, çocuk oyun parkı, fitness salonu, yaya yolu mevcut.

Proje E-5 karayoluna 3,8 kilometre, E-80 karayoluna  8,6 kilometre, Atatürk Havaalanı'na ise 16,5 kilometre mesafede inşa ediliyor. 

Web: https://kirlangicevler.com


Geri Dön