İş Fırsatları

KİPTAŞ personel alımı yapacak! KİPTAŞ 2024 personel alımı için nereden, nasıl başvurulur? 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın personel alımı yapacağı açıklandı. Peki KİPTAŞ hangi pozisyonlar için personel alacak? 


İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ tarafından personel alımı yapılacağı açıkladı. Konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre KİPTAŞ tarafından, inşaat, mimarlık, şehir planlama ve restorasyon alanlarında personel alımı gerçekleştirileceği açıklandı. 

Peki KİPTAŞ personel alımı için nasıl başvurulur? KİPTAŞ personel alımı için nereden başvuru yapılır? 

KİPTAŞ HANGİ POZİSYONLAR İÇİN PERSONEL ALINACAK?


Aydınlık'tan Çisem Arslan imzalı habere göre Harita Mühendisi (4 kişi): 2 sene ve 5 sene deneyimli harita mühendisi pozisyonlarına alım yapılacak açıklanırken, uygulama projeleri, ölçüm, hesaplama, inceleme, yaklaşık maliyet ve keşif/metraj konularında deneyim sahibi olmaları bekleniyor. Ayrıca tüm bunlar dışında Ulusal yönetmeliklere, imar mevzuatına, sözleşme ve teknik şartnamelere hakim olmaları aranan şartlar arasında

İç Mimar (1 kişi):En az 3 sene deneyimli iç mimar alımı yapılacağı belirtilirken, iç mekan tasarımı ve projelendirme konularında uzmanlaşmış olmaları ve saha tecrübesi ile ulusal yönetmeliklere hakimiyet şartları da aranan şartlar arasında.

İnşaat Mühendisi (1 kişi):En az 1 sene deneyimli inşaat mühendisi alımı yapılacak. Paylaşılan detaylara göre statik projeler hazırlama, kontrol etme ve sahaya iletme konularında deneyim sahibi olmaları aranan şartlar arasında yer alırken, ayrıca yaklaşık maliyet ve keşif/metraj çıkarabilme becerisi de aranıyor. 

Konsept Proje Şefi (1 kişi): Kentsel planlama, peyzaj tasarımı ve altyapı projelerinde en az 5 sene deneyimli konsept proje şefi alımı yapılacak. Proje yönetimi ve liderlik becerilerinin ön planda tutulacağı belirtildi.

Makine Mühendisi kadrosunda 1 kişi alınacak.

Mimar (5 kişi):1 sene, 3 sene ve 5 sene deneyimli mimar pozisyonları için alım yapılacak. Verilen detaylara göre konsept, avan ve ruhsat projelerinin oluşturulması konularında deneyim sahibi olmaları aranan şartlar arasında yer alırken ayrıca AutoCAD, Photoshop ve MS Office programlarına hakimiyet şartı bulunuyor.

Peyzaj Mimarı (1 kişi):En az 5 sene deneyimli peyzaj mimarları aranıyor.
Saha tecrübesi, yaklaşık maliyet ve keşif/metraj çıkarabilme becerisi aranan şartlar arasında yer alıyor. 

Restoratör (1 kişi): Üniversitelerin Mimari Restorasyon ya da ilgili bölümlerinden mezun, en az 5 sene deneyimli restoratör alımı yapılacağı açıklandı. Verilen bilgilere göre yapı malzemeleri, 3 boyutlu çizim ve modelleme programları,  restorasyon teknikleri konularında bilgi ve deneyim sahibi olmaları aranan şartlar arasında.

Şehir Plancısı (5 kişi): 1 sene ve 5 sene deneyimli şehir plancısı pozisyonlarına alım yapılacağı belirtilirken, AutoCAD ve diğer bilgisayar destekli tasarım programlarını kullanabilen adayların alınacağı kaydedildi. Alım yapılacak kişilerin Kentsel dönüşüm projelerinde bilgi sahibi olmaları ve ilgili mevzuata hakim olmaları aranan şartlar arasında.

Görsel Tasarım Personeli (1 kişi):Görsel İletişim Tasarımı ya da benzer bölümlerden mezun, en az 4 yıl deneyimli görsel tasarım personeli alımı yapılacağı belirtilirken, 
 dijital ve baskı tasarımı konularında deneyimli olmaları şartları aranıyor.

KİPTAŞ PERSONEL ALIMI İÇİN BAŞVURULAR NEREDEN VE NASIL YAPILACAK?


KİPTAŞ'a başvurmak isteyenler söz konusu başvurularını 11 Temmuz 2024 tarihine kadar KİPTAŞ'ın kariyer sitesi üzerinden çevrimiçi şekilde yapmaları gerekiyor. Kılavuz: https://media.iskur.gov.tr/91178/kurum-disi-kamu-isci-ilani-hk_ek_kurum-disi-kamu-isci-alimi-ilan-formu-pdf.pdf

İzmir Güzelbahçe'de 9 adet 2+1, 3+1 konut ile İstanbul Şile'de 10 arsa satılıyor! Belediyelerden Temmuz fırsatı! 

Devre mülk dolandırıcıları yine iş başında! Mağdurların 5 bin yılda sadece 1 gün tatil yapabileceği ortaya çıktı!

Kripto para yatırımcıları dikkat! Kripto para ekosisteminin gerçek yüzü ortaya çıktı!