KİPTAŞ

KİPTAŞ yeni dönüşüm projesini duyurdu: Küçükçekmece'de sözleşmeler imzalanmaya başladı! 

Başlattığı kentsel dönüşüm projeleriyle dikkat çeken İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, yeni projesi için düğmeye bastı. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, son dakika açıklamasıyla detayları duyurdu. İşte o proje...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, megakent İstanbul'daki kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. KİPTAŞ, hayata geçirdiği kentsel dönüşüm projeleriyle vatandaşları sağlam konutlarla buluşturuyor. 

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, https://x.com/AliKurtistanbul resmi X sosyal medya hesabından yeni bir dönüşüm projesini duyurdu. 

Ali Kurt, söz konusu paylaşımında şu ifadelere yer verdi: 

"Yeni bir #dönüşüm projesine daha başlıyoruz.

Riskli yapı olduğu için tahliye edilen Küçükçekmece Özfeza Sitesi E Blok'ta 
@Kucukcekmecemiz
 iş birliği ile sözleşme imzalamaya başladık. Uzlaşma oranımız yüzde 50. Bu proje ile 90 vatandaşımız daha güvenli konutlara kavuşacak.

İKİ YENİ PROJEDE TEMELLER ATILACAK

Ali Kurt, geçtiğimiz gün de yine sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak iki projede temellerin atılacağını duyurmuştu. 

Ali Kurt, riskli bir site olan Kartal Metem Birlik Sitesi ve Kadıköy Bahadır Apartmanı'nın da KİPTAŞ güvencesiyle yenileneceğine dikkat çekerek, "İstanbul Yenileniyor'a başvuru yapan vatandaşlarımızı deprem dirençli konutlarla buluşturmayı sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı.

SON TESLİM EDİLEN PROJE MİHMANDAR OLDU

KİPTAŞ tarafından son olarak toplamda 65 konut, 10 ticari birim, kreş, aşevi ve sosyal tesisten oluşan ve 4 kapı 40 makam" öğretisinden yola çıkılarak dizayn edilen KİPTAŞ Hacıbektaş Mihmandar Projesinin teslimi yapıldı. 

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt teslim töreninde gerçekleştirdiği açıklamasında, söz konusu bölgenin manevi kültürünün manevi öğelere yansıtıldığı projesinin, mimarisiyle bulunduğu coğrafyanın gelecekteki şehircilik anlayışına yön vereceğinin altını çizdi. 

Söz konusu proje, toplam 75 bağımsız birim ile kreş, aşevi ve sosyal tesisten oluşuyor. Projenin yatırım değeri de 200 milyon Türk Lirası şeklinde açıklandı. 

Elektronik İlan Doğrulama Sistemi nasıl işleyecek? Ev sahipleri dikkat: Bakanlık yazı yolladı! 

Canlı altın fiyatları: 1 gram bile altını olanlar hemen baksın! Gram, çeyrek, Cumhuriyet altını ne kadar?

Emlakçılar ilan siteleri için tek yetki talep ediyor: 'Ben daha iyi fiyata kiralarım'cılar piyasayı yükseltir!