20 / 05 / 2024

KİPTAŞ'tan İstanbul Avrupa Yakası'na yeni proje müjdesi!

KİPTAŞ'tan İstanbul Avrupa Yakası'na yeni proje müjdesi!

Mega kent İstanbul'daki projelerine hız kesmeden devam eden KİPTAŞ, bir yeni projesini de Sarıyer'de inşa edecek. Yüzde 100 uzlaşı oranı sağlanan proje için çalışmalar da devam ediyor.



Mega kent İstanbul'da hayata geçirdiği kentsel dönüşüm projelerine hız kesmeden devam eden KİPTAŞ, bir yeni projesini de İstanbul Avrupa Yakası Sarıyer'de inşa edecek.

İstanbul'da 3 yeni proje için start veren KİPTAŞ'ın Sarıyer dışında Beykoz ve Kartal'da da yeni projeleri bulunuyor. 

YÜZDE YÜZ UZLAŞI ORANIYLA YÜKSELECEK

KİPTAŞ, merakla beklenen Sarıyer projesinde de yüzde 100 uzlaşı oranına ulaşmıştı. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt Sarıyer projesi ile ilgili olarak yaptığı açıklamada yeni bir kentsel dönüşüm projesine daha başladıklarını belirtmiş ve deprem dirençli İstanbul hedefiyle riskli yapılara çare olduklarını kaydetmişti.

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt açıklamasında" Sarıyer’de bulunan 16 farklı parselin hak sahibi ile dönüşüm için yüzde 100 uzlaşı sağladık! Yaklaşık olarak 70 vatandaşımız güvenli konutlara kavuşacak." ifadelerini kullanmıştı.

Sözleşmelerin imzalandığı KİPTAŞ Sarıyer projesindeki konutların satışa çıkarılıp çıkarılmayacağı İstanbullular tarafından da merakla bekleniyor.

KİPTAŞ tan İstanbul Avrupa Yakası na yeni proje müjdesi!

50 BİN YENİ KONUT MÜJDESİ


KİPTAŞ'ın Kartal, Sarıyer ve Beykoz'daki projelerindeki gelişmeler İstanbullular tarafından yakından takip edilirken, KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt da yeni dönemde hedeflerinin yüksek olduğunu dile getirerek asgari 50 bin bağımsız birimi dönüştüreceklerini belirtmişti.

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt resmi X hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda "Umarım kamu bankaları geçmişte yaptıkları hataları yapmazlar! Yeni dönemde hedefimiz yüksek! Asgari 50 bin riskli bağımsız birimi yerinde dönüştürmek için çalışacağız." ifadelerini kullanmıştı.

YEREL YÖNETİM VURGUSU

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, merakla beklenen yerel seçimler öncesi Sarıyer'de şu anki belediye başkanı Mustafa Oktay Aksu ile bir araya gelmişti. Ali Kurt burada yaptığı açıklamada çalışmalarında özellikle yerel yönetimlerle iş birliği içinde bölgede yaşayan insanlarımızın haklarını gözeten, yerinde dönüşümü gerçekleştirdiklerini belirterek,  "İlçelerdeki yerel yönetimlerle uyumlu bir KİPTAŞ olmayı önemsiyoruz. KİPTAŞ olarak inşa ettiğimiz projelerle yurttaşlarımızın gözünde güvenilir bir kurum olarak tercih ediliyoruz. Sarıyer'de de  kentsel dönüşüme ihtiyaç duyulan bölgeleri tespit ettik. İlçe belediyemizle koordineli bir şekilde bize gelen talepleri değerlendireceğiz’ şeklinde konuşmuştu.

Selçuk Geçer dolar için şaşırtan yeni rakamı açıkladı! Yatırımcıları uyardı! İşler karışıyor, uzak durun!

Yeni ev alacaklar dikkat: Bunu yaparsanız kredi öderken de cebinize para kalır! 

V Yeşilada ön talep topluyor! İsra Holding'ten 769 konutluk yeni proje!


Geri Dön