28 / 04 / 2024

KİPTAŞ'tan resmen son dakika müjdesi geldi! Aydınlık Evler'de son rötuşlar yapılıyor! 

KİPTAŞ'tan resmen son dakika müjdesi geldi! Aydınlık Evler'de son rötuşlar yapılıyor! 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'tan resmen son dakika müjdesi geldi. Tuzla'da hayata geçirilen Aydınlık Evler'de son rötuşlar yapılıyor... İşte KİPTAŞ Aydınlık Evler projesinde son durum...



KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt geçtiğimiz haftalarda yaptığı açıklamada Tuzla Aydınlık Evler'i hak sahiplerine teslim etmek için özveri ile çalıştıklarını belirterek, her aşamasında büyük bir emek olan projemizin daire belirleme kurasını Ocak 2023'te gerçekleştirecek ve teslim takvimini açıklayacaklarını müjdelemişti. Söz konusu proje ile ilgili bir son dakika açıklaması daha yapan Ali Kurt, Aydınlık Evler'de son rötuşların yapıldığını söyledi.

170 milyon TL'lik yatırım bedeliyle inşa edilen KİPTAŞ Aydınlık Evler projesinde yer alan konutlar 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. 

KİPTAŞ tan resmen son dakika müjdesi geldi! Aydınlık Evler de son rötuşlar yapılıyor! 

Tuzla Aydınlık Evler projesinde 88 metrekarelik 210 adet 2 oda 1 salon kapalı mutfak konut, 79 metrekarelik 40 adet 2 oda 1 salon açık mutfak konut, 104 metrekarelik 71 adet 3 oda 1 salon konut bulunuyor. Söz konusu projede yüzde 40 engelli vatandaşlara, şehit ve gazi yakınlarına ve sağlık çalışanlarına da bazı ayrıcalıklar tanınmıştı.

Yine verilen bilgiye göre, taksit bedellerinin 3 bin 400 liradan başladığı Aydınlık Evler projesinde yer alan konutlar için 120 ay vade sunulmuştu. 21 blok şeklinde yükselen projede konutların dışında 21 dükkan ve 1 kreşe de yer verildi.

Web: http://www.kiptas.istanbul/

KİPTAŞ'tan son dakika müjdesi! Tuzla Aydınlık Evler'in daire belirleme kuraları Ocak ayında çekilecek! 

KİPTAŞ 8 milyar TL'lik yeni projesi için düğmeye bastı! Dev projenin temeli Şubat'ta atılacak!

KİPTAŞ'tan son dakika müjdesi geldi! Tam 8 bin 500 TL kira yardımı verecek! Hemen bakın!


Geri Dön