05 / 05 / 2024

KİPTAŞ'tan son dakika müjdesi geldi! Tam 8 bin 500 TL kira yardımı verecek! Hemen bakın!

KİPTAŞ'tan son dakika müjdesi geldi! Tam 8 bin 500 TL kira yardımı verecek! Hemen bakın!

İstanbul'daki kentsel dönüşüm projelerine hız kesmeden devam eden İBB iştiraki KİPTAŞ'tan son dakika müjdesi geldi... KİPTAŞ tam 8 bin 500 TL kira yardımı verecek... Hemen bakın...



KİPTAŞ'TAN 8 BİN 500 TL KİRA YARDIMI MÜJDESİ!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt yaptığı son dakika açıklamasında Şubat ayının ortalarında temelin atılacağı KİPTAŞ Karanfilköy projesindeki hak sahiplerine kira yardımı da verileceğini müjdeledi. Ali Kurt açıklamasında konut sahiplerine 6 bin 500 TL, ticari alan sahiplerine ise 8 bin 500 TL kira yardımı yapılacağını açıkladı.

KENTSEL DÖNÜŞÜM ALANI İLAN EDİLMİŞTİ

25 Mayıs 2021 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan söz konuu kararla Etiler’e komşu konumda olan ve Karanfilköy şeklinde bilinen alan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kararıyla kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı olarak ilan edilmişti.

KİPTAŞ tan son dakika müjdesi geldi! Tam 8 bin 500 TL kira yardımı verecek! Hemen bakın!

Verilen detaylara göre, 31491 Sayılı Resmi Gazete'deki göre, yaklaşık olarak 185 bin metrekareyi kapsayan kentsel dönüşüm kararıyla bölgedeki gecekondular yıkılacağı bildirilirken, ayrıca söz konusu bölgede bulunan ve belediyeye devredilen Hazine’ye taşınmazlar, kentsel dönüşüm ve gelişim amacına yönelik bir imar planı uygulaması yapılmadan satılamayacaktı.

Etiler ve Akat mahallelerinin kuzeyinde, TEM Otoyolu’nun kenarında bulunan ve lokasyonuyla dikkat çeken Karanfilköy’de 628 bina, 623 konut birimi, 81 işyeri, bir cami, sağlık ocağı ve Beşiktaş Belediyesi’ne ait bir de garaj mevcut.

Web: http://www.kiptas.istanbul/

KİPTAŞ'tan ev almak isteyen İstanbullular dikkat! Yeni proje için düğmeye basıldı!

KİPTAŞ'tan Etiler'e komşu yeni proje geliyor!

KİPTAŞ'tan ev almak isteyen İstanbullular dikkat! Yeni proje için düğmeye basıldı!

KİPTAŞ'tan ev almak isteyenler dikkat! KİPTAŞ Kırlangıç Evler'de son dakika! Kırlangıç Evler satışa çıkacak mı?

KİPTAŞ Kırlangıç Evler ne zaman satışa çıkacak? KİPTAŞ'ın İstanbul projelerinde son durum! Ev almak isteyenler dikkat!


Geri Dön