27 / 04 / 2024

KİPTAŞ Kayabaşı, Tepecik ve Hadımköy'de kuralar çekiliyor!

KİPTAŞ Kayabaşı, Tepecik ve Hadımköy'de kuralar çekiliyor!

KİPTAŞ Kayabaşı, Tepecik ve Hadımköy Konutları'nın kura çekilişleri önümüzdeki hafta sonu yapılacak



İstanbul Büyükşehir Belediyesi Toplu Konut Projesi kapsamında yer alan Kayabaşı Konutları'nın 75 metrekare ve 115 metrekarelik dairelerin kura çekilişleri 26 Aralık Cumartesi günü gerçekleştirilecek. 75 metrekare dairelerin kurası saat 10.00'da, 115 metrekare dairelerin kurası ise saat 14.00'da çekilecek.

Çekiliş, Eski Edirne Asfaltı Üzeri Sultançiftliği Girişinde bulunan Hamza Yerlikaya Spor Kompleksi'nde yapılacak.

Hadımköy Konutları 2. Etap projesi kapsamında üretilen 75 metrekare ve 126 metrekarelik dairelerin kuraları ise 27 Aralık Pazar günü saat 13.30 ve 16.00'yapılacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Toplu Konut Projesi kapsamında yer alan Hadımköy 2. Etap Konutları'nın çekilişi de Hamza Yerlikaya Spor Kompleksi'nde gerçekleşecek.

Tepecik Konutları'nda bulunan 98 metrekarelik dairelerin kura çekilişi ise yine 27 Aralık Pazar günü, saat 10.00'da yapılacak.

Her bir daire için belirlenen şerefiye bedelleri, kura çekimi sırasında hak sahiplerine bildirilecek. Kura çekimi Noter huzurunda yapılacak. Kura çekimine katılanlar mutlaka nüfus cüzdanı veya kimlik yerine geçecek belgeyi yanında bulunduracak. Vekaleten kura çekilecek ise bu konuyla ilgili noter tasdikli vekaletname ile kimliklerini yanlarında bulunduracaklar.

Kura çekimine iştirak etmeyenlerin kuraları Noter tarafından çekilecek ve sonuçlara itiraz edilemeyecek. Bu müşteriler kendilerine çıkan dairelerin yerlerini KİPTAŞ Tanıtım ve Pazarlama Müdürlüğü'nden öğrenebilecekler.

www.kiptas.com.tr


Geri Dön