Kira

Kira krizi büyüyor! Mülk sahipleri artık öğrencinin sınav notuna göre ev kiralıyor!

Kira krizi giderek daha da büyürken, Gayrimenkul Uzmanı Şenay Araç da öğrencilere ev kiralayan ev sahipleriyle ilgili dikkat çeken açıklamalar yaparak, mülk sahiplerinin artık öğrencinin sınav notuna göre ev kiraladığını söyledi.

Gayrimenkul Uzmanı Şenay Araç, son günlerde giderek daha da büyüyen kira krizi ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Haberlercom stüdyosunda sunucu Gökay Kalaycıoğlu'nun konuğu olan Gayrimenkul Uzmanı Şenay Araç, öğrencilere konut kiralayan ev sahipleriyle ilgili dikkat çeken ifadelere imza atarak, "Mülk sahipleri öğrencinin sınav notuna göre daire kiralıyor." diye konuştu. İşte Şenay Araç'ın o açıklamaları...

Gayrimenkul Uzmanı Şenay Araç, Haberlercom yayınında, mülk sahiplerinin, öğrenciye sınav notuna göre daire kiraladığını dile getirdi.


"EV SAHİPLERİ, ÖĞRENCİNİN SINAV NOTUNA GÖRE DAİRE KİRALIYOR"

Konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada öğrencilerin, konut bulmada yaşadığı zorluklara değinen Gayrimenkul Uzmanı Şenay Araç, öğrencilere konut kiralayan mülk sahipleriyle ilgili çarpıcı ifadelere imza attı. Araç açıklamasında "Mülk sahipleri öğrencinin sınav notuna göre daire kiralıyor." dedi.
Peki öğrencilerin ev kiralarken nelere dikkat etmesi gerekiyor? Ev almak için doğru zaman mı? Son günlerin en çok konuşulan konuları arasında yer alan emlak sektörü ile ilgili önemli açıklamalar yapan Gayrimenkul Uzmanı Şenay Araç, merak edilen soruların yanıtlarını da açıkladı.

ÖĞRENCİLERİN EV KİRALARKEN NELERE DİKKAT ETMESİ GEREKİYOR? BU DETAYLARA DİKKAT

Şenay Araç, öğrencilerin konut kiralarken dikkat etmesi gereken hususlara da değinerek önemli detaylar paylaştı. Şenay Araç açıklamasında zaten öğrencilerin kiralarını ailelerinin finanse ettiğini belirterek, mega kent İstanbul'a ilk kez gelen bir öğrencinin konut ararken okullara ulaşımına çok dikkat etmesi gerektiğini söyledi. Açıklamasında ulaşım olayının öğrenciler için en önemli kısım olduğunu kaydeden Şenay Araç, "İkinci olarak da toplu taşımaya ulaşım kolaylığı çok önemli. Bir de kiralayacağı apartmanı iyi araştırması gerekli. Aidatları da çok önemli." dedi.

Gayrimenkul Uzmanı Araç ayrıca açıklamasında ev almayı düşünenlere de müjdeyi verdi. Araç, "Konut alacak olanlar eylül ayını beklesin."dedi.

 

Aile Bakanlığı resmen açıkladı. Yeni yardım geliyor. Diğeri deprem etkisi yaratmıştı

Merkez Bankası bile haldır haldır... Dolar 43 TL

Dolar 33 TL'yi aşmıştı... Merkez Bankası'ndan bomba haber