27 / 04 / 2024

Kiracısıyla mahkemelik olan ev sahibi yandı!

Kiracısıyla mahkemelik olan ev sahibi yandı!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, sosyal medya hesabı X'ten mahkemelerin kira davalarında 2025'e güven verdiğini söyleyerek, kiracısıyla mahkemelik olanları uyardı.



Son zamanlarda ev sahibi ve kiracılar arasında yaşanan sıkıntılar gündemden düşmüyor. Her geçen gün yeni sorular yaşanırken, kiracılar ve ev sahipleri arasındaki sorunlar mahkemeye taşınıyor. Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, sosyal medya hesabı X'ten ev sahiplerinin kiracısıyla mahkemelik olma konusuna değinerek, ''Kiracısıyla mahkemelik olan ev sahibi yandı!''dedi. Kireçci'nin paylaşımın altına onlarca yorum geldi. Bakın vatandaşlar konuyla ilgili ne yorumlar yaptı. İşte Kireçci'nin o paylaşımı ve gelen yorumlar...

Tebernüş Kireçci @TebernKireci1
''Mahkemeler, kira davalarında 2025'e gün veriyor!

Kiracısıyla mahkemelik olan ev sahibi yandı!

Muhtemelen 2025'teki ilk duruşmada, ikinci duruşma 2027 veya 2028'e ertelenir!

Bu işin sonu nereye varır Sayın 
@kadirkurtulus?''

EVSİAD(Ev Sahipleri Dayanışması) Olusumu @evsiad Kireçci'nin paylaşımın altına;
#evsahipleriadaletistiyor 
#kirakanunudeğişmeli 
Çözüm: 347 değişsin!
İşsiz güçsüz eski siyasetçi, etkileşim almak isteyen,elin malıyla piyasa uzmanı kesilen,evsahibi düşmanı medya: en kritik madde olan 347'de,Manhattan Güney Londracılar için değişiklikler 'track changes' ile'' diyerek şu paylaşımı yaptı. 

Erol Gürsoy @erolgursoyy'dan şu yanıt geldi: ''Nereye varacak, herkesin kendi adaletini sağlayacağı bir döneme varacak.''

Selim KURAL @selimkural: ''Körler bile görür bunu ama Adalet bakanı filistinden başını kaldırıp görürmü bilemem....Kiracı, ev sahibi adli vakaları tavan yapar.. Kaç ölü, kaç yaralı, darp olur bilemem..''


entelsapiens @entelsapiens ''Kimse evini kiraya vermez kriz daha da derinleşir. Zorlamak için vergi artar, yatırımcı kaçar, bu da arzı düşürür. Bu kafayla düzelmez'' dedi. 

Yakup Alp AYDIN/Tipaza @aydin_krebi ''Kiracılar evleri gasp etti, sıkıntı yok. Bundan sonra bulurlar kiralayacaklar ev, bakalım kim ev alıp kiraya verir. İzleyin önümüzdeki 2 seneyi.'' dedi. 


Aslan Arıkan @Zfraltg ''Her yıl enflasyon oranında artış yaptım ama yine yetmiyor evsahibine.Hayali ev fiyatı uydurduk sonra da o sözde ev fiyatına göre kira belirlemeye kalktık. Ne ev fiyatı,ne de kiralar ekonomik gerçeklere uyuyor.En güzeli her yere uygun rayiç düzenlemesi yapmak+++'' ifadelerini kullandı. 

Ev sahibinden kiracı isyanı: 10 tane evim olsa birini bile kiraya vermeyeceğim!

Vakıflardan kiracılarına yüzde 800 zam!

Mahkeme kararı ile evden çıkarılan kiracı, 2 kızıyla sokakta kaldı!

Geri Dön