28 / 04 / 2024

Ev sahibinden kiracı isyanı: 10 tane evim olsa birini bile kiraya vermeyeceğim!

Ev sahibinden kiracı isyanı: 10 tane evim olsa birini bile kiraya vermeyeceğim!

Son dönemde ev sahibi ve kiracı arasındaki tartışmalar sıkça gündem oluyor. Kira anlaşmazlığı başta olmak üzere taraflar arasında gerçekleşen sorunlar kimi zaman mahkemede son buluyor. Bu kapsamda kiracı kadar ev sahipleri de mağdur oluyor.



Son dönemde ev sahibi ve kiracı arasındaki tartışmalar sıkça gündem oluyor. Kira anlaşmazlığı başta olmak üzere taraflar arasında gerçekleşen sorunlar kimi zaman mahkemede son buluyor. Bu kapsamda kiracı kadar ev sahipleri de mağdur oluyor. Sosyal medya uygulaması X'ten Çağrı isimli kullanıcı kiracılara isyan etti.

Çağrı, sosyal medyadan "10 tane evim olsa dahi birini bile kiraya vermeyeceğim" diyerek sitem etti.

Ev sahibinden kiracı isyanı: 10 tane evim olsa birini bile kiraya vermeyeceğim!

İşte Çağrı isimli kullanıcının dikkat çeken paylaşımı:

"Evimde kiracı kesinlikle istemiyorum. Üzerimden kimsenin geçinmesine müsaade etmeyeceğim. Bu fırsatçı alçak kiracıdan evimi kurtarayım Bundan sonra 10 tane evim olsa dahi birini bile kiraya vermeyeceğim."

Çağrı'nın paylaşımına ise mağdur ev sahiplerinden destek geldi:

"Bence çok haklısın. Boş dursa çok daha iyi . Başın ağrımaz en azından"

"Devlet korumasında olan kiracılar. Neden ev almak için uğraşsın. Ev kirası ile ancak geçinen vatandaşların devleti değil herhalde. Kiracılar krallar gibi yaşarken bazı ev sahipleri açlık sınırında yaşıyor bu ülkede."

"Ben kiracıyım,  size hak verdiğim yanlar var. Ne olursa olsun kiraya vermemek sizin zararınıza olur ama mal sizin elbette vermeyin. Destekliyorum sizi."

"Sat evini ve muhteşem kiracı hayatına basla niye bu kadar ev sahibi olmakta ısrar ediyorsunuz ki zaten"

"Annemin kiracısı şu an 5. yılını oturuyor. Son 2 senedir %25’er artış yaparak kirayı bankaya yatırdı. Şu an ödediği kira emsal kiranın dörtte biri oranında kaldı. Kiracının gelir durumu çok iyi, kendisi hem avukatlık yapıyor hem de çiftçilik yapıyor. Son tahlilde annemi suistimal ediyor. Bu ahlaksızı çıkarabildiğimiz taktirde biz de evi boş bırakacağız, kimseye kiraya vermeyeceğiz. Bu ahlaksızı gördükten sonra artık hiç bir kiracıya güvenemeyiz. Maalesef sistem ahlaksızlardan yana"

Prime Sierra'da 0 faiz fırsatı! Haziran 2025'te teslim!

Emlak vergisinde yüzde 61.5'lik rekor artış!

Tüketici kredilerinde 16 milyar 722 milyon TL'lik artış!


Geri Dön