03 / 05 / 2024

Kiralık villalarda yaz rezervasyonları başladı!

Kiralık villalarda yaz rezervasyonları başladı!

Önümüzdeki yaz için kiralık villalarda rezervasyon dönemi başladı. 4 kişilik aile için 1 haftalık tatil fiyatı 6 bin TL'den başlıyor. 



Salgın döneminde izole tatil yapmak isteyenlerin ilk tercihi kiralık villalar oluyor. Takvim'den Çığıl Ön Yeter'in haberine göre; Geçen yaz sezonunda meydana gelen büyük talep boş yazlık bulmayı imkansız hale sokarken fiyatlarda da talebi artırdı. Bu sebeple önümüzdeki yaz hesaplı tatil yapmak isteyenler rezervasyon için kolları sıvadı. 

Gösterilen ilgi, yazlıkların önümüzdeki yaz da trend olduğunu gün yüzüne çıkardı.  Yaz sezonu için şimdiden taleple karşılaştıklarını söyleyen Villacım markasının Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Bacak, "Tatil planlarını erken yapanlar avantajlı oluyor. Erken rezervasyonlarımız başladı. Ciddi talep alıyoruz" dedi. Bünyelerinde 900 villa yer aldığını dile getiren Bacak, erken rezervasyonda yüzde 20 fiyat avantajı olduğunu söyledi. 

1 hafta villa tatili için erken rezervasyonda ödenecek fiyatlara yönelik de bilgi aktaran Bacak, "Kaş-Kalkan'da kiralık villa fiyatları 6 bin liradan başlıyor. Villa kiralamak isteyen Bodrum ve Fethiye'de de en az 7 bin lira ödeyecek" şeklinde konuştu. Bacak, fiyatların villanın tipi, konumu ve büyüklüğüne göre değişkenlik gösterdiğini söyleyerek"6 bin liralık bir villada 4 kişilik bir aile kalabiliyor. Bazı villalarda birkaç aile birlikte tatil yapabiliyor" ifadesine yer verdi. 

Kiralık villalarda yaz rezervasyonları başladı!

Sahte sitelere dikkat

İnternetten villa kiralarken büyük ölçüde dikkatli olmak gerekiyor. Özellikle sahte sitelere kanmamak gerekiyor. Uzmanlar, villa kiralamak isteyenlere şu uyarıları yapıyor: 

1. TÜRSAB üyesi olan şirket ya da acente aracılığıyla rezervasyon yaptırın.
2.Yakındaki benzer villaların fiyatlarıyla karşılaştırın.
3.Mülkün sahibini ve ayrıntılarını öğrenin. İlanlardaki fotoğrafların sokak görünümündeki görsellerle eşleşip eşleşmediğini kontrol edin.
4.Rezervasyon sözleşmesi isteyin.
5.Siz kiraladıktan sonra mülkün müsaitlik takviminin güncellenip güncellenmediğine bakın.

Kiralık villalara Kovid-19 rağbeti!


Geri Dön