27 / 04 / 2024

Konutta yaz kampanyaları başladı!

Konutta yaz kampanyaları başladı!

Ramazan ayı ve yaz mevsimi öncesinde ‘ev’e yaz kampanyaları başladı. Pek çok gayrimenkul firması Nisan ve Mayıs aylarında ev sahibi olmak isteyenler için yılın en büyük kampanyalarını başlattılar. 



Gayrimenkul sektörü, Ramazan ayı ve yaz mevsimine girmeden önce en büyük kampanyalar başladı. Nisan ve Mayıs ayında hem konut satışlarını artırmak, hem de ev sahibi olmak isteyenlere ‘yeni nesil’ fırsatlar sunuluyor. 

Milliyet Gazetesi'nden Duygu Erdoğan ve Gazete Vatan'dan derlenen habere göre, pek çok yeni model kampanyada, ev sahibi olmak isteyenlerin kişisel ödeme planlarına göre düzenlemeler yapılıyor. İsteyene faizi sıfırlayan kampanyalar, isteyene ise vadeyi uzatıyor. Kampanyasını daha da geliştiren firmalar ise her şeyi özelleştiriyor.  Ev alan kişi, peşinatından ara ödemesine, vadesinden faizine kadar kendisi ayarlayabiliyor. Çeşitli firmaların yaz öncesi hayata geçirdikleri kampanyalardan bazıları şöyle:

1-) Teslimden önce kira

Konutta yaz kampanyaları başladı!

Fikirtepe’de başlayan kentsel dönüşüm sürecine 5 ayrı ada ile katkıda bulunan Teknik Yapı, üç büyük avantaj içeren kampanyasını hayata geçirdi. Toplam 830 lüks rezidans daire ve 20 ticari üniteden oluşan Uplife Kadıköy’de geçerli olan kampanya, düşük peşinat, sıfır faiz ve teslim öncesi kira ödemesini kapsıyor. Daire satın alanların teslim süresine kadar 2 bin 500 liraya varan kira geliri elde edecekleri bu kampanyada ayrıca yüzde 5’e varan peşinat ve 100 ay sıfır faiz fırsatları da bulunuyor.

Web: http://www.uplifekadikoy.com/

2-) Yatırıma 'BAK'

Konutta yaz kampanyaları başladı!

İstanbul Zeytinburnu’nda Kazlıçeşme sahil hattında Emlak Konut GYO güvencesiyle, Özak GYO, Ziylan Gayrimenkul ve Yenigün İnşaat ortaklığında inşa edilen Büyükyalı projesinde Nisan ayı sonuna kada ‘büyük aile’ kampanyası başlatıldı. ‘Büyükyalı Aile Kampanyası’ adı verilerek kısaltması ‘BAK’ ile duyurusu yapılan ödeme sisteminde her şey kişiye özel olacak.

Web: http://buyukyali.com

3-) Nesilden nesile...

Konutta yaz kampanyaları başladı!

Sur Yapı da İstanbul’da Koşuyolu, Topkapı, Kağıthane, Maltepe, Ümraniye, Sancaktepe, Ispartakule, Bahçekent, Sultanbeyli ve Bursa Nilüfer’de bulunan konut projelerinde geçerli olmak üzere Nesiller Boyu Yatırım Kampanyası başlıyor. Peşin fiyatına vadeli satış fırsatının sunulduğu kampanya 30 Nisan 2018 tarihine kadar geçerli olacak. Kampanya kapsamında yüzde 35 peşinat alınıyor. Altıncı ay da yüzde 15, 12, 24 ve 36’ıncı aylarda yüzde 7 vade farksız Sur Yapı bünyesinde ödeme alınıyor. Kalan tutarı ise Sur Yapı bünyesinde 48 sabit vade farksız taksite bölünüyor.

Web: http://muhit.suryapi.com.tr 

4-) ‘Her şey çok net’

Konutta yaz kampanyaları başladı!

Özyurtlar Holding, Beylikdüzü’nde inşa ettiği projesi ‘Ödül İstanbul’da ‘bizde her şey net’ kampanyasını başlattı. Kampanya kapsamında net 238 bin lira değerindeki 1+1 daireyi 59 bin lira peşin, 48 ay 2 bin 500 lira taksit ve geri kalan 59 bin lirayı da teslimde ödeyerek daire sahibi olmak mümkün hale geliyor.

Web: http://www.odulistanbul.com/


5-) Sıfır faizli, bahçeli

Konutta yaz kampanyaları başladı!

Dekar Gayrimenkul’un Demiröz grup ortaklığı ile inşa ettiği ve bugüne kadar hayata geçirdiği en büyük bahçeli konut projesi ‘Asmalı Bahçe Şehir’de, 36 ay sıfır faiz kampanyası başladı. Bahçeşehir’de, 91 bin metrekare büyüklüğünde bir arazide hayata geçirilen projede, isteyen 36 ay sıfır faiz kampanyasından yararlanırken, isteyenler ise 10 yıl, yüzde 0.99 faizle taksit imkanıyla ev sahibi olabiliyor.

Web: http://asmalibahcesehir.com/


6-) 3 bin liralık taksit

Konutta yaz kampanyaları başladı!

İstanbul Gaziosmanpaşa’da Süleyman Ekşi İnşaat tarafından 2 milyar lira yatırım değeriyle inşa edilen Ahes Misal İstanbul’da, yüzde 30 peşinat ve 84 ay şirket bünyesinde taksitlendirme kolaylığı ile ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. İstanbul’un en büyük kentsel dönüşüm projesi olarak tanımlanan Ahes Misal İstanbul’daki kampanya ile 1+1 konutlar aylık 3 bin liradan, 2+1 konutlar ise aylık 4 bin liradan başlayan taksitlerle satılıyor.

Web: http://www.misalistanbul.com/

 


7-) Kiracıyı buluyor

Konutta yaz kampanyaları başladı!

Çukurova Gayrimenkul'ün Kartal'da hayata geçirdiği Çukurova Balkon projesi yeni kampanya başlattı. Hemen teslim daireler yüzde 0.99 faiz oranıyla satılıyor. 

Çukurova Gayrimenkul, kiralama konusunda anlaşmalı olduğu Adason Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım Danışmanlığı şirketi aracılığıyla, yatırımcılara kısa sürede uygun profilde kiracı buluyor. Çukurova Balkon’da, daireler 65 ile 273 metrekare arasında değişiyor. 2 blokta toplam 261 konut bulunuyor.

 

Web: http://www.cukurovabalkon.com/

 

8-) Faizi sıfırladı

Konutta yaz kampanyaları başladı!

Şua İnşaat Kadıköy Fikirtepe’de hayata geçirdiği Elite Concept’te yeni bir kampanya başlattı. 60 ay sıfır faiz fırsatı sunulan kampanya kapsamında kişiye özel ödeme planı da uygulanıyor. 24 katlı 3 blokta 1+1’den 4+1’e kadar çeşitli büyüklük ve özellikte 785 konut, 26 ticari ünite ve sosyal yaşam alanları bulunuyor. Kampanya kapsamında yüzde 10’dan başlayan peşinatlarla ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. 

 

Web: http://eliteconcept.com.tr/


9-) Hemen tapu teslim

Konutta yaz kampanyaları başladı!

Vira İstanbul projesi Ağustos’ta teslim edilecek. 17 bloktan oluşan Vira istanbul’da tapu teslimleri şimdiden yapılıyor. Fiyatların 230 bin liradan başladığı projede 1+1'den 4+1'e kadar daire tipleri sunuluyor. Toplam 31 ticari alan ve 1.189 konuttan meydana gelen proje 1 milyon metrekare alanda yükseliyor. 

 

Web: http://www.viraistanbul.com.tr/
 

 

10-) Gurbetçilere özel

Konutta yaz kampanyaları başladı!

Divan Residence at G Tower projesinde gurbetçilere özel 2 kampanya bulunuyor. Peşin alımlarda 5 yıl kira garantisi ya da yüzde 25 peşin 36 ay sıfır faiz imkanıyla konut sahibi olunan projede 5 yıl kira garantili 1+1 daireler gurbetçilere özel 599 bin TL’den satışa sunuluyor.

 

Web: http://gtower.com.tr/


11-) 60 aya uzattı

Konutta yaz kampanyaları başladı!

Bahçeşehir Hayat projesinde yatırımcılara 48 ay iç finansman desteği  sunuluyor. Bu destek 60 aya uzuyor. Öte yandan Bahçeşehir Atmaca, Bahçeşehir Konakları, Bahçeşehir Park projelerinde 60 ay vadeli, yüzde 0.79 faizle banka kredisi avantajı sunuluyor. 

Web: http://www.bahcesehirhayat.com/
 


12-) Teslimata başlıyor

Konutta yaz kampanyaları başladı!

Kalyon Evleri etabında yaşamın başladığı Deniz İstanbul projesinde Mercan Konakları, Marina Evleri ve Sedef Konakları’nda satışlar devam ediyor. 

Metrekare fiyatı 4 bin 500 TL olan projede, bu rakam şimdilerde 6 bin TL’ye ulaştı. Proje bütün etapları ile tamamlandığında metrekare fiyatının 5 bin dolar olacağı öngörülüyor. 

Deniz İstanbul’da fiyatlar Mercan Etabı’nda 395 bin TL’den başlıyor.  Marina Villaları’nda 8 milyon TL’ye kadar yükseliyor. 

 

Web: http://www.kelesogluholding.com/tr/projeler


Geri Dön