30 / 04 / 2024

Kirişci Gayrimenkul Değerleme Limited Şirketi kuruldu!


Kirişci Gayrimenkul Değerleme Limited Şirketi bugün Silivri'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Niyazi Kirişçi tarafından kuruldu.



Kirişci Gayrimenkul Değerleme Limited Şirketi bugün Silivri'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Niyazi Kirişçi tarafından kuruldu.

Kirişci Gayrimenkul Değerleme Limited Şirketi konusu:
Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır : a-Her türlü gayrı menkullerin, gayrı menkul projelerinin, gayrı menkul ve gayrimenkullarına bağlı hak ve faydalanma, ekspertiz, değerleme ve fizibilite işlemlerini yapmak. b-Her türlü gayrı menkule dayalı projelerin başlayabilmesi için gerekli belgelerin tam ve doğru olduğunu tespit hususunda raporlar hazırlamak . c-Her türlü gayrı menkullerin kira rayiç bedellerini tespit ederek bu konuda rapor hazırlamak,hazırlanmış raporları belli süreler dahilinde yeniden tanzim etmek. d-Her türlü şirketçe düzenlenen raporların arşivlenmesi ve muhafazasını temin etmek. e-Her türlü ekspertiz değerleme fizibilite raporları düzenlemek için kat mülkiyet Kanunundan,tapu kütüklerinden,belediyelerden,imar planlarından ve sair kaynaklardan yararlanmak ve bu manada araştırmalar yapmak. f-Her türlü gerek yurt içinde gerekse yurt dışında özel ihtisas gerektiren konulardaki ekspertiz ve değerleme talepleri için gerek şirket dahilinde ve gerektiğinde ülke dışından konusunda uzmanlaşmış eksper temin etmek ve ekspertiz raporları tanzim etmek. g-Her türlü ekspertiz raporu tanzim edilmiş olan gayrı menkullerin mukayeseli raporunu hazırlamak. ğ-Her türlü inşaat ve yapıların plan proje ve yapı şartnamesine uygunluğunu takip etmek,belirli aralıklarda durumlarını tespit etmek ve bu konuda hak ediş raporları düzenlemek. h-Her türlü konusu ile ilgili yurt içinde ve yurt dışında kurulmuş veya kurulacak olan yerli veya yabancı şahıs veya şirketlerle iş ortaklığı,konsorsiyumlar kurmak veya bunlara sonrada katılmak. ı-Her türlü gayrı menkuller ile ilgili piyasa araştırması, fizibilite,değerleme çalışmaları gayrı menkul ve bunlara bağlı hakların hukuki durumunun analizi, boş arazi ve geliştirilmiş proje değer analizi en yüksek ve en iyi kullanım değer analizi gibi konularda danışmanlık hizmetleri vermek. i-Şirket konusu ile ilgili gerek yurt içi gerekse yurt dışı kuruluşlardan uzun orta ve kısa vadeli kredi alabilir, ipotek,rehin ve kefalet verebilir,teminat mektubu alabilir ve iade edebilir. j-Şirket konusu ile ilgili markalar,patentler,know-howlar ,ihtira beratları,lisans,teknik yardım gibi gayrı maddi fikri ve sınai haklar tesis edebilir,alabilir,kiralayabilir ve devredebilir. k-Şirket konusu ile ilgili olmak üzere gerek menkul gerekse gayrı menkul mallar ile taşıt araç ve gereçleri satın alabilir,satabilir,kiralama işlemleri yapabilir,bu işlemler dolayısıyla borçlu ve alacaklı olabilir.Bu manada temsilcilerini yetkilendirebilir. l-Şirket konusu ile ilgili her türlü yerli ve yabancı sermayeli kişi ve kuruluşlar ile müşterek şirketler kurabileceği gibi kurulmuş olanlara iştirak edebilir. m-Şirket konusu ile ilgili her türlü resmi ve özel ihalelere katılabilir. n-Şirket konusu ile ilgili acentelik ,mümessillik,komisyonculuk,bayilik ve distribütörlükler verebilir ve alabilir.


Geri Dön