27 / 04 / 2024

Kırmızı et fiyatlarında son durum ne? Ramazan’da zam gelecek mi?

Kırmızı et fiyatlarında son durum ne? Ramazan’da zam gelecek mi?

Kırmızı et fiyatlarının her geçen gün daha da zamlanmasının ardından bu fiyatlardan şikayetçi olan vatandaş. Ramazan ayında da bu fiyatlarda zam yaşanacak mı merak etmeye başladılar. Peki Ramazan ayında kırmızı et fiyatlarına zam gelecek mi?



Et fiyatlarının sürekli olarak artış gösteriyor. Bu artışın yaşanmasının birçok sebebi bulunsa da en net sebebi sürekli artan enflasyon ve düşen alım gücünden kaynaklanıyor. Dar ve orta gelirli aileler için bu fiyatlardan sonra et yemek neredeyse hayal gibi oluyor. Şimdi haberimizde yaklaşan Ramazan ayı için et fiyatlarının detayları sizlerle…

Kırmızı et fiyatlarında son durum ne? Ramazan’da zam gelecek mi?

Ramazan ayında et fiyatları ne olacak?

Ülkemizde bereket ve ibadet ayı olan Ramazan ayında da kırmızı et fiyatlarının bu şekilde pahalı olacak mı merak ediliyor. Hatta bazı kesimler tarafından beklenilen zam haberi de vatandaşı bu konuda tedirgin etmeye yetiyor. Bu konuda açıklama yapan Türkiye Kasaplar Federasyonu Başkanı olan Osman Yardımcı “insanımız bu yıl Ramazan ayında devletimizin de desteği ile inşallah ucuz et yer” ifadelerini kullandı. Yapılan bu açıklamanın ardından ise Ramazan ayında kırmızı et fiyatlarında bir değişiklik olabileceği gündeme geldi. Bu anlamda açıklama yapan Osman Yardımcı’nın da söylemlerine göre Ramazan ayı için et fiyatlarında düşüşlerin yaşanması beklenmeye başladı. Bu durum böyle olursa kırmızı et alımı da artış gösterecektir.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön