02 / 05 / 2024

Kırşehir'e Termal Aquapark yapılacak!

Kırşehir'e Termal Aquapark yapılacak!

Kırşehir'in geleceği için hazırlanan 40 projeden olan Termal Aquapark, Kırşehir'in Termal değerini ortaya çıkarmak ve Termal turizmi canlandırmak için 54 bin metrekarelik bir alanda tasarlandı...




Kırşehir Belediyesi Kırşehir'i değiştirecek, geliştirecek ve vizyon sahibi yapacak projelere Termal Aquapark ile devam ediyor.


Kırşehir'in geleceği için hazırlanan 40 projeden olan Termal Aquapark, Kırşehir'in Termal değerini ortaya çıkarmak ve Termal turizmi canlandırmak için 54 bin metrekarelik bir alanda tasarlandı.


Proje içerisinde bay ve bayanlar için kapalı ve açık Termal havuzlar, hamamlar, sauna, güzellik merkezi, aile odaları, fizik tedavi merkezi, dinlenme alanları, aquapark, kafe, açık-kapalı dinlenme alanları ve otopark yer alacak. Termal Aquapark Projesi termali, eğlenceyi, tedaviyi, birçok fonksiyonu bir arada barındıran, sadece Kırşehir'in değil bölgenin de önemli bir çekim merkezi olacak.


Biz projelerimizi hazırlarken hepimizin geleceği için yeni hayaller kurduk diyen Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, "Kırşehir'i geleceğe hazırlamak adına yaptığımız hizmetlere 40 yeni proje ekliyoruz. Şehrimizin vizyonunu değiştirecek ve Kırşehir'i İç Anadolu'nun göz bebeği yapacak hizmetlere, geleceğin 40 projesiyle devam ediyoruz.


Bu bir hizmet yarışıdır, bu bir şehrin geleceği için ortaya konulan projelerin yarışıdır. Emekle tecrübe, samimiyetle fedakarlık, bilgi ile dürüstlük bir arada olduğu zaman, biliyoruz ki sonuçları da çok güzel olacak. Biz projeci bir ekibiz.


Hayaller kuruyor, hayallerimizi projelerimizde hayata geçiriyoruz. Hayallerimiz gerçekleştikçe Kırşehir büyüyor, güzelleşiyor. İnanıyorum ki yaptığımız projelerle Kırşehir İç Anadolu'da marka bir şehir olacak ve biz Kırşehir'de tarih yazacağız" dedi.



Kırşehir Belediyesi


Geri Dön