02 / 05 / 2024

Kışınızı bahara çevirecek ısınma yardımı müjdesi! O kurum şartları taşıyanın doğalgazını kömürünü ödeyecek! İşte merak edilen şartlar

Kışınızı bahara çevirecek ısınma yardımı müjdesi! O kurum şartları taşıyanın doğalgazını kömürünü ödeyecek! İşte merak edilen şartlar

buseneki yakacak yardımları ne zaman başlayacak? Asgari ücrete yapılan yardımdan sonra başvuru sayısında artış olacak mı ?



YAKACAK YARDIMI BAŞVURULARINI KAÇIRMAYIN!

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları ihtiyaç sahipleri kişileri kış aylarında soğuklarda üşümemeleri için yakacak yardımı yapıyor. Her ilçede kaymakamlıkların olduğu yerde bulunan bu vakıflara bireysel başvuru yapılarak yakacak yardımı alınabiliyor. Ancak bu yardımlar gerçekten ihtiyaç sahiplerine verildiği için vakıf tarafında istenilen belgelerin eksiksiz bir şekilde getirilmesi gerekiyor. Daha sonra değerlendirmeye alınan başvurularda herhangi bir problem olmadığı takdirde yakacak yardımınız hemen bağlanır. Alo 183 ya da Alo 144 numaraları arayarak başvuru takibini yapabilir ya da öğrenmek istediklerinizi öğrenebilirsiniz.

yakacak yardımı

YARDIMLAR İÇİN FORMLAR EKSİZSİZ DOLDURULMALI

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarına giden kişilere görevliler tarafından bir form doldurması söylenir. Bu formlar genellikle kaymakamlıklarda bulunuyor. Bunun dışında e devlet üzerinden de form doldurmak mümkün isteyenler e devletlerinden de başvuru yapabilir. Ancak bilgilerinizin eksiksiz olduğundan emin olmanız gerekir. Yardımlar kişilerin beyan ettikleri bilgilere göre verildiğinden eksik ya da yanlış doldurulmuş formlar değerlendirmeye bile alınmaz.


Geri Dön