29 / 04 / 2024

Kıyafetlerinizin özünü koruyan çamaşır makinesi Beko'da! İşte 11 Şubat 2023 fiyat listesi

Kıyafetlerinizin özünü koruyan çamaşır makinesi Beko'da! İşte 11 Şubat 2023 fiyat listesi

Kıyafetlerim her yıkamada yıpranıyor diyenler için Beko,Her kıyafete uygun programlarıyla, her yıkamada kıyafetin özünü koruyan teknolojiye  sahiptir. 16 farklı yıkama programı sayesinde Beko çamaşır makinesi ev hanımlarının en büyük tercihleri arasında yer alıyor.  



Kıyafetlerinizin özünü koruyan çamaşır makinesi Beko da! İşte 11 Şubat 2023 fiyat listesi
Çamaşır makineleri günümüzde olmazsa olmaz beyaz eşyalardan biridir. Ev hanımları tarafından kıyafetlerin hijyenik olmasının yanı sıra çamaşır makinelerinin sağladığı ekonomik avantajlarda onların çamaşır makinesi alması  konusunda dikkat ettikleri hususlardan biridir. Bununla birlikte kıyafetlerin ilk günkü gibi kalmasını sağlayan teknolojik yeniliğe de açıktırlar.

BU ÇAMAŞIR MAKİNESİ TAM SİZLİK!

Özel rezistans teknolojisi sayesinde fırçasız motor yeniliği sunarak %40 düzeyinde enerji tasarrufu elde etmenize yardımcı olur.
Eko deterjan sistemi ile yıkama modunda su alırken deterjanı en iyi şekilde kullanarak  tasarruflu bir çamaşır yıkama işlemini gerçekleştirir.

TASARRUF DENEYİMİ

Çamaşır makinesinde bulunan rezistansın üzerinde su koşullarında oluşan herhangi bir olumsuz etkilenmeleri önleyerek çamaşır performansını iyileştirir. Makinenizin kullanım ömrünü uzatan özel kaplama yapısına sahiptir. 
Yüksek sıkma devri sayesinde %40 düzeyinde enerji tasarrufu sağlayarak 16 farklı programına sahiptir.

HİJYENİK KULLANIM GARANTİSİ

Program çeşitliliği, performans odaklı segment yapısı iddialı, hijyenik ve sağlıklı bir kullanım imkanı sağlamaktadır.  Özel kapak camı ve kanatları hassas çamaşırlarınızı koruyarak hijyenik yıkama imkanı sunar.

MOTOR TİPİ

Prosmart Inverter motor özelliğine sahip olmasıyla makinenin ömrü uzarken enerji tasarrufu da sağlanmış olur. Aynı zamanda makineniz verimli çalışmanın yanı sıra dahada sessiz çalışır. 

Çamaşır makinesinin diğer önemli özellikleri ve fiyat listesi nedir? İşte merak ettikleriniz..
 


Geri Dön