27 / 04 / 2024

Vestel Tarçın Mikser Kaç TL? Özellikleri neler? İşte 7 Şubat 2023 fiyat listesi

Vestel Tarçın Mikser Kaç TL? Özellikleri neler? İşte 7 Şubat 2023 fiyat listesi

Mutfaklarına mikser arayış içinde olan ev hanımları için Vestel, 5 litre miktarında doğrayıcı hazneye ve 1000 Watt güç ile sert gıdaları istenilen kıvama getiren teknolojiye sahip mikser ürününü tüketicisinin hizmetine sunuyor. İşte 7 Şubat 2023 fiyat listesi



 Vestel Tarçın Mikser Kaç TL? Özellikleri neler? İşte 7 Şubat 2023 fiyat listesi
Ev hanımlarının mutfaklarında en büyük yardımcılarından biri mikserdir. Mikser sayesinde büyük sıvılar karıştırıldığı gibi hamur yoğurma işlemide pratik bir hal alıyor. Yemek yapmak için zamandan tasarruf ettiren mikser ev hanımları tarafından çokça tercih ediliyor.

ÜRÜNÜN ÖZELLİKLERİ

  • Vestel Tarçın mikser 1000 Watt gücü ile sert gıdaları ile istenilen kıvama getirebiliyor. 5 litre miktarındaki doğrayıcı haznesi sayesinde de aynı anda birçok ürün mikserden geçirilip yemek için hazır hale getiriliyor.
  • 10 farklı hız kademesi sayesinde karıştırılacak besine göre ayarlamalar yapılabiliyor bununla birlikte Vestel Tarçın S stand mikser, çırpma, karıştırma, yoğurma ve parçalama işlemlerini gerçekleştiriyor.
  • Paslanmaz çelik malzemeden olan karıştırma haznesi, herhangi bir kimyasal reaksiyona girmediği için içerisindeki gıda ürünlerinin lezzetini koruyor. Çelik malzemeden olan haznesi, çizilme ve zedelenmelere karşı sağlam tasarıma sahip olduğu için uzun yıllar kullanım imkanı sunuyor.
  • Ayrıca 2 litre hamur yapma kapasitesi sayesinde de kullanıcısına hamur yoğurma işleminde de kolaylık sağlıyor.
  • Vestel Tarçın S stand mikser ile birlikte çırpma ve karıştırma ucu bulunuyor. Mikserin ve doğrama haznesinin altında bulunan kayma önleyici ayağı sayesinde her zeminde üzerinde kolayca kullanmak mümkün oluyor.Islak zemin üzerinde dahi maksimum tutuculuk sunuyor ve olası kazaların önüne geçiliyor. 
  • Sıçrama önleyici başlığı sayesinde mikser içerisinde karıştırılan sıvının kullanıcısına sıçraması engelleniyor. Tüm bu başlıklar ve farklı özelliklerdeki uçlar bulaşık makinesinde yıkanabildiği için kolayca temizlenebiliyor. 
  • Gelişmiş hızı ve yüksek gücü sayesinde kullanıcısının hem zamandan hem de elektrik tüketiminden tasarruf etmesine yardımcı oluyor.

Peki ürünün teknik özellikleri ve fiyat listesi nedir ?


Geri Dön