04 / 05 / 2024

Kıyıda köşede 1 doları bile olanlar hemen bakın! 6 gün sonra dolarda dananın kuyruğu resmen kopacak

Kıyıda köşede 1 doları bile olanlar hemen bakın! 6 gün sonra dolarda dananın kuyruğu resmen kopacak

Dolar/TL kuru, yurt içi ve yurt dışı piyasalardaki son dakika gelişmeleri merakla takip ediliyor. Doların yönünü merak edenler için, 6 gün sonrası işaret edildi. Peki dolar 6 gün sonra ne kadar olacak? İşte dolarda dananın kuyruğu kopuyor. Elinde 1 doları bile olanlar hemen bakın.



PİYASALARDAKİ KRİTİK GELİŞMELER

Geçtiğimiz hafta piyasaların merakla beklediği Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararı açıklandı. Merkez Bankası faiz oranı 10,5 seviyesi olarak açıklandı ve dolar kuru hızla yükselmeye başladı. 

Dolar kuru yükselişe geçerken kıymetli metaller üzerinde baskı oluşturdu ve altın ver gümüş gibni kıymetli metaller dip rakamları gördü.  Dolar kuru 18,60 TL seviyesine yükselirken altının onsunda 1622 dolar seviyesi görüldü.

Peki bugün dolar ne kadar oldu 25 Ekim 2022? Dolar/TL kaç TL? Dolar/TL kuru bugün ne kadar? Dolar/TL kaç lira? Dolar bugün yükseldi mi, düştü mü? İşte 25 Ekim 2022 dolar/TL kuru...

Kıyıda köşede 1 doları bile olanlar hemen bakın! 6 gün sonra dolarda dananın kuyruğu resmen kopacak 


DOLAR/TL KAÇ LİRA? DOLAR/TL BUGÜN NE KADAR? DOLAR BUGÜN YÜKSELDİ Mİ? 25 EKİM 2022 SON DAKİKA

Dolar/TL kurundaki son dakika gelişmeleri milyonlarca kişi tarafından sabahın erken saatlerinden itibaren piyasaların açılması ile takip edilmeye başladı.

Dolar/TL kuru dün  alış fiyatı 18,69 TL, satış fiyatı ise 18,71 TL seviyelerinden işlem görürken bugün dolar/TL alış fiyatı 18,65 TL, satış fiyatı ise 18,68 TL seviyesi ile düşüşe geçti. Dolar endeksi ise 112 seviyelerinden bugün 111 seviyesine geriledi. Dolar değer kaybetmeye başladı. Euro dolar paritesi bugün 0,9866 seviyesi ile yükselişe geçti.

Dolar karşısında eridi bitti kül oldu ve yandı! Orada paranız varsa sakın bırakmayın, kafanızı taşlara vurursunuz

Dolar bir hafta sonra bu kadar olacak!

Geri Dön