12 / 05 / 2024

Kıyıda köşede 1 eurosu bile olan çok acil baksın! Euro/TL kurunda son dakika 29 Ağustos 2022...

Kıyıda köşede 1 eurosu bile olan çok acil baksın! Euro/TL kurunda son dakika 29 Ağustos 2022...

Euro bugün kaç TL? Euro bugün ne kadar? soruları haftanın ilk işlem gününde milyonlarca kişi bu soruların yanıtlarını merak ediyor. Kıyıda köşede 1 eurosu bile olan acil baksın! Euro/TL kurunda son dakika gelişmeşlerşi 29  Ağustos 2022...



EURO KURUNDA SON DAKİKA GELİŞMELERİ 29 AĞUSTOS 2022

Milyonlarca kişi euro kurundaki son dakika gelişmeleri yakından takip ediyor. Euro ne olacak? Euro yükselecek mi,düşecek mi sorusunun yanıtını merak edenler euro kurundaki son dakika gelişmeleri yakından takip ediyor.

Piyasaların gözü Fed'in eylül ayında vereceği faiz kararında. Karar döviz kurları üzerinde etkili olacak.
Geçtiğimiz hafta ise euro ve dolar kurlarının yönü ile ilgili kritik gün yaşandı. 

Geçen hafta döviz kurlarının yönünü değiştirmesi beklenen gelişme yaşanırken,  Fed Başkanı Jerome Powell'ın bugün gerçekleştirilecek Jackson Hole toplantısındaki açılış konuşması yaptı. Powell toplantıının ardından şahin tonda açıklamalarda bulundu.

Açıklamaların ardından döviz kurlarında eur ve dolar tarafından yükseliş gözlendi.

Analistlere göre, “Federal Rezerv'in bir "yumuşak iniş" gerçekleştirme olasılığı en iyi ihtimalle zor, en kötü ihtimalle imkansız olacaktır” yorumunda bulundu.

Euroda son dakika fırtınası! Euro bugün ne kadar? Euro kurunda son dakika 28 Ağustos 2022

Euro kaç TL? Euro bugün ne kadar? Euro kurunda son dakika 27 Ağustos 2022

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön