05 / 05 / 2024

Kıymetli metal gümüşten şok hamle! Gümüş ortalığı yıktı geçti! Son dakika gelişmesi...

Kıymetli metal gümüşten şok hamle! Gümüş ortalığı yıktı geçti! Son dakika gelişmesi...

Küresel piyasalarda dolar kurunun değer kazanması gümüş fiyatlarının düşmesine neden oldu. Gümüş resmen ortalığı yıktı geçti. Peki güncel gümüş fiyatları bugün ne kadar? İşte 13 Temmuz 2022 gümüş fiyatlarında son dakika gelişmesi...



GÜMÜŞ FİYATLARI BUGÜN NE KADAR?

Gümüş yatırımcıları ve gümüş almak isteyenler tarafından yakından takip edilen gümüş fiyatları bugün güne düşüşle başladı.

Gümüşün ons fiyatı bugün 19,03 dolar bandında işlem görüyor.  Dolardaki artışın etkisi ile kıymeti metallere olan talep azalmaya başladı. Gümüş fiyatları bugün alış fiyatı 10,58 TL, satış fiyatı 11,09 TL seviyesinde işlem görüyor.

Gümüş fiyatlarında son dakika: Gümüş yatırımcısına büyük şok! Gümüş sert çakıldı! İşte 12 Temmuz 2022 gümüşte son durum!

Gümüş fiyatlarında sıcak gelişme! 1 Gram gümüşü olanlar bile dikkat! İşte 10 Temmuz 2022 son dakika gümüş fiyatları...

Gümüş yatırımcılarına güzel haber geldi! Gümüş fiyatları yükseliyor! Herkes bu rakamlara odaklandı...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön