15 / 05 / 2024

Kızılay'dan kiralık ofis

Kızılay'dan kiralık ofis

Kızılay 2015 yılında kaynak geliştirmek amacıyla hayata geçirilen Bursa'daki Kızılay Plaza'daki ofislerinden birini açık artırma ile kiralayacak.




İlan.gov.tr sitesinde yer alan bilgile göre mülkiyeti Türkiye Kızılay Derneği'ne ait olan Odunluk Mah. Liman Cad. Kızılay Plaza Kat.4 Ofis No: 57 Nilüfer/Bursa adresindeki ofisin 24 Şubat 2023 saat 14:30 da Türk Kızılay Bursa Şubemizde (Odunluk mh. Liman cad. No:17 Kızılay Plaza, K.1, Ofis No:17 Nilüfer/Bursa ) kapalı zarf açık arttırma usulü ile kiraya verileceği ifade edildi.

AÇIK ARTIRMA USULÜ İLE KİRALANACAK

Yapılan açıklamada 24 Şubat 2023 tarihinde yapılacak ihalede istekli çıkmaz ise 13 Mart 2023 tarihinde aynı saat ve adreste kapalı zarf açık arttırma usulü ile ikinci bir ihale yapılacağı ilan edildi. Kızılay Derneği'den yapılan açıklamada ofisi kiralamak isteyen taliplilerin ihaleyle ilgili şartnameyi Türk Kızılay Derneği Bursa Şubesi Odunluk mh. Liman cad. No:17 Kızılay Plaza, K.1, Ofis No:17 Nilüfer/Bursa adresindeki Türkiye Kızılay Derneği Bursa Şube Başkanlığından temin edilebileceği kaydedildi. Açıklamada Türkiye Kızılay Derneği'nin 4734 sayılı Devlet İhale Kanuna tabi olmadığı da vurgulandı.

9 DÜKKAN VE 46 OFİS KIZILAY'A AİT

Kızılay'ın internet sitesinde plazayla ilgili yer alan bilgiye göre, Kızılay Plaza 2015 yılında hayata geçirildi. Bursa'daki Kızılay Plaza kaynak geliştirme projesi olarak hayata geçirildi. Sitede yer verilen açıklamada, "Türk Kızılay’ın yardım gücüne destek olma amacıyla bir “Kaynak Geliştirme Projesi” olarak yaşama geçen Kızılay Plaza İş Merkezi, otopark, işyerleri, ofis, modern donanımları, yüksek inşa kalitesi ile depreme dayanıklı olarak inşa edilmiş olup bölgenin en can alıcı yerinde bulunmaktadır" denildi. İzmir Bulvarına 500m, İzmir ve Mudanya Bulvarının kesişim noktasına 900m mesafede yer alan Kızılay Plazada 16 adet dükkan ve 90 adet ofis yer alıyor. Sitede yer alan açıklamada Kızılay Plaza'da kuruma ait 9 adet dükkan ve 46 adet ofisin tek tek veya toplu olarak, kısa veya uzun süreli kiralandığı ifade ediliyor.


Geri Dön