Devre Mülk

Kızılbük Thermal Wellness Resort devre mülk projesinin yarı yıl değeri 23 milyar TL'yi aştı!

Marmaris Kızılbük Thermal Wellness Resort projesinin, 2024 yarıyıl değeri belli oldu. İşte o dev devre mülk projesinin pazar değeri....

Kızılbük Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Muğla İli, Marmaris İlçesi, İçmeler Mahallesi, Marmaris Kızılbük Thermal Wellness Resort projesinin 2024 yarıyıl değerleme raporunu yayımladı. 

Marmaris Kızılbük Thermal Wellness Resort projesi Muğla İli, Marmaris İlçesi, İçmeler Köyü, 2518 ve 1598 Parsellerde otel ve devre mülk projesi olarak inşa ediliyor. 

1- Projenin halihazır durum itibarıyla arsa değeri (bina dahil): 11 milyar 801 milyon 743 bin TL 

2- Proje kapsamında halihazır durum değeri: 23 milyar 778 milyon 8 bin TL 

3- Projenin tamamlanmış durum değeri: 28 milyar 957 milyon 636 bin TL.

Marmaris Kızılbük Thermal Wellness Resort projesi, Marmaris Koyu’nun güneybatısında, İçmeler Köyünün güneydoğusunda, Kızılkum mevkiinde hayata geçiriliyor. 2518 Parsel deniz kıyısında, 1598 parsel denize ikinci parsel konumunda bulunuyor. Proje alanının karşısında Keçi ve Cennet Adaları  yer alıyor. 

Yeşil doğa ile çevrili uzun kumsalları ile bakir bir bölgede hayata geçirilen proje, seçkin lokasyonuyla dikkatleri çekiyor. Kayabal Caddesi ile Gazi Mustafa Kemal Caddesi’nin kesişim noktasına 2,3 kilometre mesafede yükselen proje, İçmeler Plajı'na 1,5 kilometre, Marmaris'e 6,8 kilometre, Dalaman Havalimanı'na 55 kilometre mesafede yükseliyor. 

Marmaris Kızılbük Thermal Wellness Resort projesinde hali hazırda satışlar devam ediyor. Proje başlangıçta 4 etap, ardından teknik koşullar kapsamında 3 etap şeklinde planlandı. 

1. etabın bina inşaatı tamamlandı ve detay işçilik, çevre düzenlemesi ve peyzaj çalışmaları yapılacak. 

2. etap inşaatı devam ederken, 3. etap ise henüz kazı aşamasında. 

Marmaris Kızılbük Thermal Wellness Resort projesinin 1. Etabında 5 yıldızlı ve 206 odalı otel, 555 adet devre mülk, havuz, termal SPA, Welness Park, Apuapark-Macera Parkı, Kongre merkezi, alışveriş alanları, ticari alanlar ve aktivite-spor alanları yer alıyor. 

Projenin 2. Etabında 692 adet devre mülk, 3. Etabında ise 10 odalı apart otel ile 62 adet devre mülk bulunuyor. 

Akfen GYO'nun toplam portföy değeri artarak 689 milyon Euro'ya kadar çıktı!

Cubes Ankara projesinin yarıyıl değeri belli oldu!

Avrupakent GYO ve Demir Grup'tan İstanbul'a yeni yatırım: Büyükçekmece'ye ticari alanlar yapılacak!