28 / 04 / 2024

Klk Yapı BoardWalk Basın Ekspres projesinin lansmanı Ocak 2014'te!

Klk Yapı BoardWalk Basın Ekspres projesinin lansmanı Ocak 2014'te!

Firma: KLK İnşaat

Proje: BoardWalk

Klk Yapı Basın Ekspres projesine BoardWalk adını verdi. Bu yıl sonuna doğru ön satışlara başlayacak olan BoardWalk Basın Ekspres projesinin lansmanı Ocak 2014'te gerçekleştirilecek...




Klk Yapı'nın İstanbul Avrupa yakasında Basın Ekspres Yolu üzerinde hayata geçireceği projesinin adı "  BoardWalk  " oldu. Klk Yapı BoardWalk projesi rezidans ve bulvar mağazalarından oluşan karma bir proje olarak tasarlandı. 


Klk Yapı BoardWalk Basın Ekspres projesi 500 adet bağımsız üniteden meydana geliyor. 3 blok halinde yükselecek olan Klk Yapı BoardWalk Basın Ekspres projesinde 470 adet konut yer alıyor.


Klk Yapı BoardWalk projesinde bloklardan ikisi konutlar, biri rezidanslar için ayrılıyor. 33 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselen BoardWalk Basın Ekspres projesinde yüzme havuzu, spor alanları, çocuk oyun alanları, fitness center gibi sosyal donatılar yer alıyor.


Bu yılın sonuna doğru ön talep toplamaya başlayacak olan Klk Yapı BoardWalk Basın Ekspres projesinin lansmanını Ocak 2014 yılında gerçekleştirecek. BoardWalk Basınekspres projesinde teslimler 24 ay içerisinde yapılıyor.


Klk Yapı BoardWalk Basın Ekspres projesi 90 bin metrekare inşaat alanına sahip. BoardWalk Basın Ekspres projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerine yer veriliyor. 



Telefon : 212 283 09 43

Web adresi : www.klk.com.tr


projeye sor



Geri Dön