30 / 04 / 2024

BoardWalk Basın Ekspres projesi Ocak 2014'te satışta!

BoardWalk Basın Ekspres projesi Ocak 2014'te satışta!

Firma: KLK İnşaat

Proje: BoardWalk

BoardWalk Basın Ekspres projesi Ocak 2014 yılında satışa sunuluyor. 500 adet bağımsız birimden meydana gelen BoardWalk Basın Ekspres konut projesinde 470 adet daire yer alıyor...




Klk Yapı'nın son projesi BoardWalk, İstanbul'un Avrupa yakasında Bahçelievler Basın Ekspres Yolu üzerinde yükseliyor. 90 bin metrekare inşaat alanına sahip olan  BoardWalk  Basın Ekspres projesi 3 blok olarak inşa ediliyor.


BoardWalk Basın Ekspres projesi içerisinde yüzme havuzu, fitness center, sauna, buhar odası, spor alanları, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları, kapalı otopark gibi sosyal donatılar yer alıyor. BoardWalk Basın Ekspres projesi 500 bağımsız birimden oluşuyor.


Karma proje konseptinde yükselen BoardWalk Basın Ekspres projesinde konut, rezidans ve bulvar mağazalar bulunuyor. BoardWalk Basın Ekspres projesinde iki blokta konutlar, bir blokta rezidans daireler yer alıyor.


BoardWalk Basın Ekspres konut alternatifleri olarak 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler bulunuyor.470 adet konutun yer aldığı BoardWalk Basın Ekspres teslimleri 24 ay sonra gerçekleştiriliyor. 


BoardWalk Basın Ekspres projesi 33 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. BoardWalk Basın Ekspres lansmanı Ocak 2014 yılında yapılıyor. BoardWalk Basın Ekspres projesinde ön satışlar bu yıl sonuna doğru başlayacak.



BoardWalk Basın Ekspres iletişim bilgisi

Telefon : 212 283 09 43

Web adresi : www.klk.com.tr 


projeye sor



Geri Dön