29 / 04 / 2024

Klt İnşaat Metal Elektrik Kimya Otomotiv Ve Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Klt İnşaat Metal Elektrik Kimya Otomotiv Ve Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Mehmet Kırılmaz tarafından kuruldu.




Klt İnşaat Metal Elektrik Kimya Otomotiv Ve Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Mehmet Kırılmaz tarafından kuruldu.

Klt İnşaat Metal Elektrik Kimya Otomotiv Ve Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
1. İkametgah amaçlı ve ikametgah amaçlı olmayan her türlü inşaatlar yapmak ve demir, bakır, kum, çakıl, mıcır, çimento, kireç, tuğla, kiremit, seramik, çini, fayans, karo, mozaik mamulleri, tuğla, taş, mermer, yer döşemeleri, boya, nalburiye malzemelerinin toptan olarak alım satımını yapmak, 2. Her türlü demir, çelik, döküm veya sarıdan mamul cıvata, somun, gijon, bağlantı elemanlarının alımını satımını yapmak, 3. Her türlü elektrik malzemeleri alımı satımını yapmak, bunlarla ilgili pazarlama teşkilatları kurmak, 4. Kimyasal maddeler ve her türlü yardımcı kimyevi maddeler ve bunların üretiminde kullanılan mamul, yarı mamul, ham maddelerin toptan alım satımını yapmak, 5. Her türlü nakil vasıtanın tamir, bakım, boya ve servis hizmetlerini vermek, bu işler ile ilgili her türlü malzeme, yedek parça ve hizmeti almak, satmak, 6. Yurtiçi lojistik hizmetleri konusunda gerekli organizasyonların kurulması, planlanması ve işletilmesi konusunda danışmanlık yapmak.
 


Geri Dön