09 / 05 / 2024

Know Your X 100 milyonunun üzerinde doğrulama hedefliyor!

Know Your X 100 milyonunun üzerinde doğrulama hedefliyor!

Yeni nesil teknolojiler kullanarak belge, kimlik ve nesne doğrulama çözümleri geliştiren yerli girişim “KnowYourX” 4.5 milyon dolar değerleme üzerinden aldığı yatırımla büyümeyi sürdürüyor.



DDTECH Şirketler Grubu’nun bünyesinde, dijital kimlik cüzdanı geliştirmek, kimlik doğrulama teknolojileri ve global pazarlara açılan ürünleri hayata geçirmek üzere ürün ve hizmetler sunmak için, Bilişim Vadisi lokasyonunda kurulmuş olan Digital Doğrulama Hizmetleri A.Ş. şirketinin “Know Your X” markası bu önemli yatırımla birlikte sahip olduğu yüksek güvenlikli teknolojileri ve kullanıma hazır yeteneklerinin yanında, aldığı bu önemli yatırımla büyümesine hız verecek.

"Her şeyi doğrulamak için yola çıktık" mottosuyla dijital kimlik doğrulama pazarına giren KnowYourX;  bankalar, eğitim kurumları, hastaneler, telekom operatörleri, oteller vb tüm işletmeler için gerçekleştirilen kimlik doğrulama işlemleri daha güvenilir bir hale getirerek para ve zaman kaybının da önüne geçiyor. 

Know Your X 100 milyonunun üzerinde doğrulama hedefliyor!

Dijitalleşen yeni dünya düzeni içinde teknolojilere, internet tabanlı şirketlere, alışverişe ve iletişime olan güven, yapılan sahtecilikler sebebiyle de gitgide zedeleniyor. Bu sebeple şirketler, ürün ve hizmetlerini güvenlik açısından geliştirmek amacıyla doğrulama için birçok farklı yönteme başvuruyor. Diğer bir taraftan son kullanıcıların da güvenlik beklentilerinin de arttığına değinen  KnowYourX CEO’su Barbaros Özdemir, bu sebeple uçtan uca kimlik, belge ve nesne doğrulama süreçlerinizi yüksek güvenlik teknolojileri ile doğrulayarak hem şirketleri hem de son kullanıcıları dijital dünyada güvenli hale getirdiklerini dile getiriyor. 

“100 milyonunun üzerinde doğrulama hedefliyoruz!”

Dijital doğrulama sisteminin genel olarak gerçek kişilerin kimliklerinin doğrulanması temeline odaklandığını kaydeden Özdemir, buna ek olarak kurumsal dijital kimlik cüzdanı uygulamalarının da önem taşıdığını belirterek şunları dile getirdi: “Sahip olduğumuz yüksek güvenlik teknolojileri ve kullanıma hazır yeteneklerimiz sayesinde kimlik, belge ve nesne doğrulama çözümleri sunuyoruz. Büyüyen pazarda lider olan markamızı telekomünikasyon sektörü başta olmak üzere finans, e-ticaret, eğitim, sağlık, turizm ve gayrimenkul sektörlerinde yıllık 100 milyonun üzerinde doğrulama hacmine ulaştırarak sektöre yön vereceğiz.” 
 


Geri Dön