02 / 05 / 2024

Kocaeli Dilovası Mart ayı Meclis toplantısı gerçekleşti!

Kocaeli Dilovası Mart ayı Meclis toplantısı gerçekleşti!

Kocaeli Dilovası Mart ayı Meclis toplantısı yapıldı. Toplantıda, 2017 yılına dair proje ve yatırımlar konuşuldu.



Kocaeli Dilovası Belediyesi toplantı salonunda gerçekleşen meclis toplantısının açılış konuşmasında gündeme dair açıklamalarda bulunan Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, “16 Nisan’da yapılacak olan referandum sonrası yeni sivil anayasamızla daha istikrarlı, daha güçlü bir Türkiye olarak yolumuza devam edeceğiz. Yapılacak referandum rejim değişikliği değil, sistem değişikliği olacak.16 Nisan, koalisyonlarla ekonomisi sömürülen, devalüasyonların yaşandığı; din, inanç, düşünce özgürlüğünün kısıtlandığı eski Türkiye dönemin kapanışı; güçlü, büyük, yeni Türkiye’nin doğuşudur” dedi.


“ÇALIŞMALAR HIZLA DEVAM EDİYOR”

16 Nisan’da, 28 Şubatların yaşanmasının önü kesilecek. Bu vesile ile adı ne olsa olsun, sivil siyasete, demokratik siyasete yapılan her türlü müdahaleyi reddediyorum. 28 Şubat Post Modern darbeyi ve bütün darbeleri kınıyorum” dedi. Gündeme dair konuşmasına devam eden Başkan Toltar çalışmalar hakkında da bilgiler vererek “Bizler göreve geldiğimizden bugüne kadar kamu kaynaklarını etkili, ekonomik ve verimli şekilde kullanmaya çalışıyoruz. Açıklığa, şeffaflığa, katılıma, istişareye, ortak akla ve hesap verebilirliğe dayalı bir yönetim anlayışını benimsiyoruz” ifadesini kullandı.


“Diliskelesi Seyir Tepesi Sosyal yaşam alanına ilk kazmaya vurduk, çalışmalarımız başladı. Önümüzdeki günlerde Halk eğitim Merkezi, Aile Sağlık Merkezi, Orhangazi ve Mimar Sinan Mahallelerimizin Muhtarlık Ofislerinin temelini atacağız. İlçemize Tır ve Kamyon Parkı kazandırma çalışmaları hızla devam ediyor” dedi. Başkan Toltar’ın gündeme dair konuşmasının ardından 9 maddelik meclis gündemine geçildi. Gündemde yer alan maddeler meclis üyelerinin oyları ile kabul edildi.

 



Gebze Yenigün


Geri Dön