28 / 04 / 2024

Kocaeli Kandıra'ya 19 bin metrelik beton yol!

Kocaeli Kandıra'ya 19 bin metrelik beton yol!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen proje kapsamında Kandıra sahillerinde beton yol yapım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.




Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen proje kapsamında Kandıra sahillerinde beton yol yapım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Ekipler tarafından hummalı bir çalışma gösterilen bölgede Kerpe-Sarısu, Sarısu-Seyrek ve Sarısu-Doğancılık arasında beton yol yapımı çalışma yapılıyor.



19 BİN 200 METRE BETON YOL


Proje ile birlikte Seyrek’ten başlayarak Kerpe’ye kadar olan sahil şeridindeki beldeler beton yol ile birbirine bağlanacak. Toplamda 19 bin 200 m yol yapımı gerçekleştirilecek. Bu kapsamda Kerpe-Sarısu arasında 6 bin 800 m, Sarısu-Doğancılık arası 6 bin 200 m ve Sarısu-Seyrek arası 6 bin 700 m oto korkuluklu beton yol çalışması yapılacak. Proje kapsamında yapılacak olan beton yol 6,5 metre genişliğinde ve 15 cm hasır çelik olacak. Yapılan yol çalışmaları kapsamında ayrıca bölgede 2 bin m3 taş duvar, çizgi, levha ve V kanal yapımı da gerçekleşecek.



Kocaeli Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön