13 / 05 / 2024

kandıra beton yol

kandıra beton yol

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen proje kapsamında Kandıra sahillerinde beton yol yapım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

İzmit-Kandıra duble yol çalışması TBMM gündeminde!

İzmit-Kandıra duble yol çalışmasının ne zaman tamamlanacağı meclis gündeminde konu oldu. İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan yolun ne zaman tamamlanacağını Bakan Turhan'a sordu...

İzmit-Kandıra'ya duble yol geliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu yatırımları değerlendirdi. Karaosmanoğlu yaptığı açıklamada İzmit-Kandıra duble yolunun kazaları azaltacağını belirtti.

Kocaeli Kandıra'ya 19 bin metrelik beton yol!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen proje kapsamında Kandıra sahillerinde beton yol yapım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

İzmit Kandıra yol projesinde inşaat sürüyor!

İzmit­Kandıra Yolu’nun duble yola dönüştürülmesi, bu yol üzerindeki Otogar Köprülü Kavşağı inşaatının başlaması nedeniyle yarın saat 11.00’de tören düzenlenecek.

Kocaeli Kandıra’nın yolları yenilendi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı köy yollarında yenileme çalışmalarına hızla devam ediyor. Kandıra’da 3 bin 500 metre uzunluğundaki Bollu yolunun termoplast yol çizgileri çizilerek imalatları tamamlandı.

Kocaeli Kandıra'da yol yenileme çalışmaları başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli’nin sahil köyleriyle ve geleneksel yapısıyla dikkat çeken Kandıra ilçesindeki birçok köy yolunda çalışma başlattı.

Ünal Köken: Kandıra’yı cazibe merkezi haline getireceğiz!

Kandıra Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Akdurak Mahallesi’ndeki yollara asfalt serimi yapıyor. Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, “Kandıra’yı cazibe merkezi haline getirecek dev projelerimizin yanı sıra alt ve üst yapı çalışmalarımızı da aralıksız sürdürüyoruz.'' dedi.

Kocaeli Kandıra'da yol çalışmaları başladı!

Kocaeli Kandıra Belediyesi dört mahallede asfalt, ara sokaklara parke taşı döşeme ve arazi yolu dolgu çalışmalarına başladı. Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, yazın gelmesiyle birlikte çalışmaların hızlandığını belirtti.

Kandıra'daki nazım imar planı değişikliği arsa fiyatlarını artıracak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Bayındırlık Komisyonu’nun 1 yıl süren Kefken, Kerpe, Cebeci ve Bağırganlı sahillerini kapsayan imar planı bugün meclisten geçiyor. Projeyle birlikte Kandıra sahillerindeki arsaların değeri 3 kat artacak.

Kocaeli Kandıra'da cephe iyileştirme çalışmaları başlıyor!

Kandıra Belediye Meclisi Çarşı Mahallesi Çarşı ve Türkocağı Caddesi üzerindeki yapıların cephe iyileştirme çalışmalarının başlayacağını belirtti. Gündeme ek olarak sunulan Aydınlık Mahallesi 448 ada 2 parselde imar planı değişikliği ise imar komisyonuna havale edildi.

Kandıra Bağırganlı sahili turizme kazandırılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi sahil bölgelerini turizme kazandırmaya devam ediyor. Yapılan sahil düzenleme çalışmalarıyla cazibe merkezi haline gelen Kandıra sahilleri, her yıl artan oranlarla binlerce tatilciyi kendine çekiyor.

Kandıra’nın 14 mahallesine arıtma tesisi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, Kandıra ilçesine bağlı 14 mahalleyi kanalizasyon şebekesine kavuşturmak için 25 km uzunluğunda altyapı ile atıksuları arıtmak için de modüler atıksu arıtma tesisi inşa ediyor.

Kandıra Cebeci Sahili'nin 3. etabı tamamlanıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park, Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı tarafından Kandıra Cebeci Sahili 3. Etabı düzenleme projesi kapsamında çalışmalar tamamlanma aşamasına geldi.

kandıra beton yol Haberi

kandıra beton yol


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen proje kapsamında Kandıra sahillerinde beton yol yapım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Ekipler tarafından hummalı bir çalışma gösterilen bölgede Kerpe-Sarısu, Sarısu-Seyrek ve Sarısu-Doğancılık arasında beton yol yapımı çalışma yapılıyor.



19 BİN 200 METRE BETON YOL


Proje ile birlikte Seyrek’ten başlayarak Kerpe’ye kadar olan sahil şeridindeki beldeler beton yol ile birbirine bağlanacak. Toplamda 19 bin 200 m yol yapımı gerçekleştirilecek. Bu kapsamda Kerpe-Sarısu arasında 6 bin 800 m, Sarısu-Doğancılık arası 6 bin 200 m ve Sarısu-Seyrek arası 6 bin 700 m oto korkuluklu beton yol çalışması yapılacak. Proje kapsamında yapılacak olan beton yol 6,5 metre genişliğinde ve 15 cm hasır çelik olacak. Yapılan yol çalışmaları kapsamında ayrıca bölgede 2 bin m3 taş duvar, çizgi,...