29 / 04 / 2024

Kocaeli Karamürsel Spor Salonu yükseliyor!

Kocaeli Karamürsel Spor Salonu yükseliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kentte yeni bir spor salonu inşa ediyor.




Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Karamürsel’de yarı olimpik spor salonu hayata geçiriyor. Büyükşehir Belediyesi’nin aynı kategoride üçüncü projesi olan spor salonu Karamürsel’de yüzme sporunun gelişmesine de katkı sağlayacak. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, inşa çalışmaları devam eden yapının kaba inşaat uygulamaları gerçekleştiriliyor.

DEMİR BETON İŞLERİ YAPILIYOR

Yapının bodrum kat A blok perde su yalıtımı geçtiğimiz günlerde tamamlandı. Koruma duvarı ise yarı seviyeye kadar örüldü. Yapının bodrum kat B-C blok kolon-perde demir imalatına devam ediliyor. Demir işleri tamamlanan yerlere betonu döküldü. Bodrum kat düşük kotlardaki parapetlerin ise demir ve kalıp imalatlarına başlandı, kısmen betonları döküldü.

 

18 BİN METREKARE ALAN

 

18 bin metrekare arazi üzerinde hayata geçirilen yarı olimpik spor salonu projesi toplam 5 bin 346 metrekare inşaat alanına sahip olacak. Yapı alt zemin kat, zemin kat ve 1 kat şeklinde yapılacak. Alt zemin katta bay ve bayan spor salonları, mescit, mekanik ve elektrik teknik odaları ve wc yer alacak. Üst zemin katta 12,50 metre çarpı 25,00 metre ebatlarında yarı olimpik yüzme havuzu, 3 metre çarpı 7 metre çocuk havuzu kafeterya, soyunma odaları, idari ofisler ve seminer salonu bulunacak. 1.Kat ise spor salonları, 150 kişilik tribün ve wc’lerden meydana gelecek. Metal kenet saç ile çatısı yapılacak olan salonun çevresinde, andazit plaktaş ve bordür malzemeleri kullanılacak.

 

 


Geri Dön