Proje Güncel

Kocaeli Leda Pera Villaları 12 milyon 500 bin liradan başlayan fiyatlarla! Hemen teslim fırsatı!

Leda Yapı tarafından Kocaeli'de inşa edilen Leda Pera Villaları 12 milyon 500 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. Hemen teslime hazır olan projede peşin ödemelerde kişiye özel indirim uygulanıyor. İşte Leda Pera Villaları ile ilgili detaylar...

Leda Pera Villaları, Leda Yapı imzasıyla Kocaeli'de inşa ediliyor. Leda Pera Villaları, 2 bin metrekare inşaat alanında inşa ediliyor. 700 metrekaresi yeşil alandan oluşan projede toplam 6 villa yer alıyor. Leda Pera Villaları 12 milyon 500 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. 

Projede 6 adet villadan oluşmakta.Villaların tamamı 4+1  olup 220 metrekare olarak tasarlandı. Her bir villanın müstakil havuzu bulunmakta.

Aynı zamanda her villanın kendine ait açık otoparkı, açık yüzme havuzu bulunuyor. Proje ana yola çok yakın bir mesafede ferah bir ortamda önü kapanmayacak deniz gören villalardan oluşuyor.

Kocaeli Üniversite Hastanesi'ne 500 m mesafede marketlere eczanelere çok yakın, şehir merkezine 5 dk villalar bölgesinde modern tasarımlı nezih bir yaşam alanı sunuyor.

LEDA PERA VİLLALARI FİYAT LİSTESİ 5 EYLÜL 2024!

Lera Pera Villaları projesinde 6 villa bulunuyor ve her villa 4+1 olarak inşa edildi. 

4+14 villaların fiyatları 12 milyon 500 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.

Projenin inşaat aşaması tamamlanmış olup hemen teslime hazıır durumdadır.

Ankara Marus Beytepe'de hemen teslim fırsatı!

Silivri Pehlivanoğlu Yaşam Kent'te yüzde 50 peşin 12 ay vade fırsatı! 

Beykoz Maritza Vadi Konakları'nda 23 milyon 600 bin liradan başlayan fiyatlarla!