16 / 05 / 2024

Kocaeli Symbol Köprüsü'nde sona doğru!

Kocaeli Symbol Köprüsü'nde sona doğru!

D-100 karayolunun Smbol Yaşam merkezi önünde yapılan, bölgede trafiği rahatlatması planlanan köprülü kavşakta işlerin yıl sonuna kadar tamamen bitirilmesi hedefleniyor.



D-100 karayolunun Smbol Yaşam merkezi önünde yapılan, bölgede trafiği rahatlatması planlanan köprülü kavşakta işlerin yıl sonuna kadar tamamen bitirilmesi hedefleniyor. Symbol Köprülü Kavcağı’nın güney bölümü ve yan yol iki hafta kadar önce trafiğe açılmıştı. Yetkililer, şimdi kuzey yan yolunun bitirilmesine ağırlık verilirken, yolun bu bölümünde yağmursuyu çalışması başlatıldı. Aynı anda yolun aydınlatma direkleri takılarak, trafik ve sinyalizasyon işaretleri de yerlerine konuldu.


SIRA KÖSEKÖY BATTI-ÇIKTI DA

18 Ocak’ta temeli atılan Symbol Köprüsü’nde, kuzey bölümündeki çalışmaların da bu yılın sonuna kadar tamamen bitirilmesi planlanıyor. Köprünün güney bölümü ve yan yol kullanıma açılmasına rağmen, bağlantılar tamamlanmadığı için istenilen kullanım rahatlığı sağlanamamıştı. İnşaat firması çalışanları, yağmursuyu kanalları ile trafik sinlalizasyon bağlantı kablolarının geçeceği yerlerdeki düzenlemeyi sürdürüyor. Bu arada, diğer eksikler gidilirken, köprüye giriş ve çıkış işaretleri, alışveriş merkezlerine giriş-çıkış tabelaları da yerlerine kuruluyor.


Özgür Kocaeli 




Geri Dön