05 / 05 / 2024

Kocaeli Valilik Binası inşaatı tamamlandı!

Kocaeli Valilik Binası inşaatı tamamlandı!

Yeni Kocaeli Valilik Binası'na birim müdürlükleri yerleştirildi. Fakat Vali Hasan Basri Güzeloğlu'nun makamı henüz yeni binaya taşınmadı. Güzeloğlu’nun bu hafta birim müdürleriyle basın açıklaması yapması bekleniyor.



Yeni Kocaeli Valilik Binası'na birim müdürlükleri yerleştirildi. Fakat Vali Hasan Basri Güzeloğlu'nun makamı henüz yeni binaya taşınmadı. Güzeloğlu’nun bu hafta birim müdürleriyle basın açıklaması yapması bekleniyor



İlimize yetersiz gelen Valilik binasının yerine yapılan binanın inşaatı bir yıl gecikmeli olarak tamamlandı. Geçtiğimiz hafta sonu Yeni Valilik Binası’na birim müdürlükleri taşındı. Vali Hasan Basri Güzeloğlu'nun makamı isehenüz yeni binaya taşınamadı. Vali Güzeloğlu'nun makamının önümüzdeki günlerde yeni binaya taşınması bekleniyor. Öte yandan yeni valilik binasında çevre düzenleme işlemleri halen devam ediyor. Çevre düzenlemesi tamamlandıktan sonra Güzeloğlu’nun birim müdürleri ile birlikte basın açıklaması yapması ve yeni binayı kamuoyuna tanıtması bekleniyor.


Kocaeli Manşet


Geri Dön