04 / 07 / 2024

Kocaeli'de 2 milyon TL'lik kiraya gayrimenkul!

Kocaeli'de 2 milyon TL'lik kiraya gayrimenkul!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı, sınırları içinde bulunan taşınmazlarının  kiraya mukabil bakımı, onarımı ve işletilmesi ihale yapacak. Toplam bedeli 2 milyon 016 bin TL olan ihale 22 Haziran 2011 Çarşamba günü Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nde yap



Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından verilen ilan şu şekilde;

KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE
BAŞKANLIĞINDAN KİRALAMASI
YAPILACAK TAŞINMAZLAR

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin belirlemiş olduğu, İzmit sınırları içerisindeki alanlarda; Kent Mobilyalarının (200 adet Otobüs Durağı, 62 adet Çift Taraflı Reklam Vitrini) yaptırılıp, yerlerine monte ettirilmesi, işletilmesi, bakım, onarımı ile aynı sınırlar içerisindeki' (billboardlar hariç) kent mobilyalarının kiraya mukabil bakımı, onarımı ve işletilmesi işi, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 35/a maddesi çerçevesinde kapalı teklif ihale usulü ile ihale edilecektir.

* İhale 22.06.2011 Çarşamba günü saat 15:00'de Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Encümen Salonunda yapılacaktır.
* Muhammen Bedel (5 yıllık işletim bedeli) 2.016.666,65 TL+KDV olup teklifler bu bedel üzerinden verilecektir.
* Geçici teminat miktarı 60,500.00 TL'dir.
* İhale için şartnameler kou.uu İL'bedel ile Basın Yayın ve Halkla ilişkiler Dairesi Başkanlığımdan makbuz karşılığında alınacaktır.
* İsteklilerde aranacak .belgeler;

a) Gerçek Kişilerden : Geçici teminat belgesi (Mevduat ve katılım Bankalarından alınacak teminat mektupları süresiz olacaktır), adres beyanı, Nüfus kayıt örneği, Noter tasdikli imza beyannamesi, ihale şartname bedeline ait makbuz (K.B.B. Basın Yayın ve Hlk. ilş. Dai. Bşk.'dan 250,00 TL'ye satın alınacak), Kocaeli Büyükşehir Belediyesinden "Borcu yoktur" belgesi, 2886 sayılı kanuna göre ihalelere katılmaktan cezalı ve yasaklı olmadığına dair belge, vekleten katılması halinde Noter tasdikli Vekletname, ortak katılım olması halinde Noter onaylı Ortak Girişim Beyannamesi, en az toplam muhammen bedelin %20'si oranında (403.333,33 TL) kullanılmamış nakit kredisi bulunduğuna dair banka referans mektubu, en az bir ( 1) belediye ile şartname konusu işi yapmış veya yapıyor olduğuna dair belge.

b) Tüzel Kişilerden : Tüzel kişiliğin Noter tasdikli imza sirküleri, Ticaret Sicil Gazetesi, adres beyanı, mevzuatı gereği kayıtlı olduğuna dair Ticaret ve/veya Sanayi Odası veya ilgili Meslek Odası belgesi, geçici teminat belgesi (Mevduat ve katılım Bankalarından alınacak teminat mektupları süresiz olacaktır), ihale şartname bedeline ait makbuz (K.B.B. Basın Yayın ve Hlk. İlş. Dai. Bşk.'dan 250,00 TL'ye alınacak), Kocaeli Büyükşehir Belediyesinden "Borcu yoktur" belgesi, 2886 sayılı kanuna göre ihalelere katılmaktan cezalı ve yasaklı olmadığına dair belge, vekleten katılım halinde, Noter tasdikli Vekletname ile vekilin Noter tasdikli imza beyannamesi, ortak katılım olması halinde Noter onaylı Ortak Girişim Beyannamesi, en az toplam muhammen bedelin %20'si oranında (403.333,33 TL) kullanılmamış nakit kredisi bulunduğuna dair banka referans mektubu, en az bir (1) belediye ile şartname konusu işi yapmış veya yapıyor olduğuna dair belge.

İstekliler, şartnamede ve yukarıda istenen bütün bilgi ve belgelerin asıllarını veya Noter tasdikli suretlerini eksiksiz olarak hazırlayıp, dosyalarını en geç ihale gününden 1 (bir) gün önce, saat 12:30'a kadar, K.B.B. Yeni Hizmet Binası A Blok Zemin Katta bulunan Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı Encümen Şube Müdürlüğü'ne verebilecekleri gibi iadeli taahhütlü olarak da gönderebilirler (Posta-ile gönderilen tekliflerin de yine aynı saate kadar Encümen Şube Müdürlüğüne ulaşması şarttır.)
idare, ihaleyi yapıp yapmamakta serbest olup, 2886 sayılı Devlet ihale Kanununun 17. Maddesi gereğince ilan olunur.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından verilen ilan


Münevver Danış/Emlakkulisi.com


Geri Dön