28 / 04 / 2024

Kocaeli'de bir barakada yangın çıktı!

Kocaeli'de bir barakada yangın çıktı!

Kocaeli Esentepe' de bir barakada yangın meydana geldi. Esentepe Mahallesi Bora Sokak' taki olay yerine gelen boru hattı ile diğer akaryakıt şirketlerinin yetkilileri inceleme yapıyor...



Körfez ilçesinde bir kamyonette başlayan ve NATO boru hattından çalınan akaryakıtın depolandığı iddia edilen barakada çıkan yangının söndürülmesinin ardından yetkililer, hattın delindiği yeri tespit etmek için çalışma başlattı.


Esentepe Mahallesi Bora Sokak'taki olay yerine gelen boru hattı ile diğer akaryakıt şirketlerinin yetkilileri inceleme yapıyor.


Yangının çıktığı alanın yakınında bulunan boş arazi kepçe yardımıyla kazılarak, akaryakıt olduğu iddia edilen sıvıdan numune alındı.


Bölgede başka akaryakıt şirketlerine de ait hatların bulunduğunu belirten yetkililer, boru hattının delindigi yeri tespit etmeye çalışıyor.


Emniyet güçlerince geniş güvenlik önlemi alınan alanda, itfaiye ekipleri de hazır bekletiliyor.


Körfez ilçesinde dün akşam saatlerinde NATO boru hattından çalınan akaryakıtın bulunduğu  kamyonette çıkarak yakınındaki barakaya sıçrayan yangın, itfaiye ekiplerinin yaklaşık 4 saatlik müdahalesinin ardından kontrol altına alınmıştı.


Yangının söndürülmesinin ardından olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri, boru hattından akaryakıt çalan kişilerin bulunması için çalışma başlatmıştı.


AA


Geri Dön