06 / 05 / 2024

Kocaeli'de planlama toplantısı yapıldı!

Kocaeli'de planlama toplantısı yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı, Antikkapı'da planlama toplantısı gerçekleştirdi . Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı İmar Müdürlüğü tarafından, Antikkapı Restoran'da toplantı yapıldı.



Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı, Antikkapı'da planlama toplantısı gerçekleştirdi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı İmar Müdürlüğü tarafından, Antikkapı Restoran'da toplantı yapıldı. İmar İşleri Şube Müdürü Mimar Osman Günler'in gerçekleştirdiği sunuma İmar Dairesi Başkanlığı personeli katıldı. 


PLANLAMA İLE İLGİLİ BİLGİ VERİLDİ 


İmar Müdürlüğü tarafından Antikkapı'da gerçekleştirilen toplantıda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi sınırları içerisinde imar uygulamaları sırasında ortaya çıkan sorunlar ve tereddütte düşülen konular ele alındı. Toplantıda Büyükşehir sınırları içerisindeki ilçe belediyelerin uygulamalarında bütünlük sağlamak amacıyla ilçe belediyelerin plan notlarına eklenen plan hükümleri ve ruhsat, iskan aşamasında belediyelerce istenen belgelerin değerlendirildi. 


Bizim KOcaeli


Geri Dön