28 / 04 / 2024

Kocaeli'nin deprem risk haritası çıkarıldı! 

Kocaeli'nin deprem risk haritası çıkarıldı! 

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr Tahir Büyükakın, İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Başkanı Kahraman Bulut ve yönetimini makamında konuk etti. Görüşmede, Kocaeli'nin deprem risk durumu konuşuldu. 



İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Başkanı Kahraman Bulut ve yönetimi, Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr Tahir Büyükakın tarafından konuk edildi. 

Kocaeli Büyükşehir'de yer alan habere göre; 17 Ağustos 1999 tarihinde meydana gelen Marmara Depreminden sonra düzenlenen hasar tespit raporlarına istinaden etkilenen ve hasar görmüş metruk binaların yıkımına başlanması nedeniyle teşekkür eden Şube Başkanı Bulut, “Büyükşehir Belediyemizin bu metruk ve hasar görmüş binaların yıkılması işlemine başladığı için sizlere çok teşekkür ediyorum” dedi.

“BÜYÜK BİR TİTİZLİKLE ÇALIŞTI” 

İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi ile olan buluşmasında sektörle alakalı değerlendirmeler yapılırken, “Deprem master planımıza uygun çalışmalar yapıyoruz” açıklamasını yapan Başkan Büyükakın, “Kocaeli’nin risk haritasını çıkardık. Arkadaşlarımız, detaylı bir şekilde ve büyük bir titizlikle çalıştı” dedi. Birliktelikte, “Kentsel dönüşüm sadece bir inşa çalışması değildir” diyerek konuklarıyla istişaresini sürdüren Başkan Büyükakın, İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Başkanı Kahraman Bulut ve yönetimine çalışmalarında başarı temennisinde bulundu. 
 

Kocaeli’deki riskli 150 bin konutla ilgili soru önergesi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi hasar tespiti için İzmir'e mühendis gönderdi!


Geri Dön