28 / 04 / 2024

Koçtaş Bursa'ya 2. mağazasını 23 Kasım'da açıyor!

Koçtaş Bursa'ya 2. mağazasını 23 Kasım'da açıyor!

Koçtaş Genel Müdürü Alp Önder Özpamukçu, basın mensuplarına, yakında kapılarını açacak olan ikinci mağazalarını tanıttı. Koçtaş Osmangazi şubesi 23 Kasım'da Yeni Yalova Yolu'nda açılacak



Korupark'ın ardından ikinci mağazalarını Osmangazi şubesi adı altında 23 Kasımda Yeni Yalova Yolu'nda açacaklarını belirten Özpamukçu, 'Osmangazi şubemiz Korupark'ın tam iki katı büyüklüğünde. 10 bin metrekare alan üzerini inşa edilen mağazamızda 175 kişiye doğrudan, 175 kişiye de dolaylı olarak iş imkanı sağlanacak' dedi.

Ekonomik krizin geride kaldığına işaret eden Koçtaş Genel Müdürü, 'Artık krizi konuşmamak lazım, memleketin büyüme hızı bunu gösteriyor' diye konuştu.

Ekonomiye üretim boyutunda da katkıda bulunduklarını ifade eden Özpamukçu, 'Bizimle birlikte yerli üreticimiz de büyüyor. çünkü onlara pazarlama anlamında yeni imkanlar sağlamış oluyoruz. Satışlarımızda yerli ürün oranımız yüzde 20. Üretime katkımız çok açık' şeklinde konuştu.

çin malları hakkında da görüşlerini bildiren Özpamukçu şunları söyledi: 'Bizim bu konuda bir sıkıntımız yok, çünkü vatandaş artık şuurlandı. Bir malın çin'i, Japon'u, Kore'si olmaz, önemli olan kaliteli olmasıdır. Koçtaş mağazasından içeri giren her ürün kalite kontrolünden geçer, kalitesiz ürünler bertaraf edilir'.

Osmangazi mağazasının 23 Kasımda Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç tarafından açılacağını ifade eden Özpamukçu, Bursa'ya yaptıkları yatırımların 10 milyon doları geçtiğini, bütün Bursalıları açılışa beklediklerini sözlerine ekledi.
birincikuvvet


Geri Dön