28 / 04 / 2024

Koçtaş’tan yaza özel fiyatlar! Su sebili fiyatları dibi gördü!

Koçtaş’tan yaza özel fiyatlar! Su sebili fiyatları dibi gördü!

Koçtaş; evine, iş yerine veya başka bir yere su sebili almak isteyenlere özel su sebili fiyatlarında güncellemeye gitti. Bu kapsamda, Telefox Fargo Ss890 Sıcak ve Soğuk Su Sebili fiyatı resmen dibi gördü.



Havaların ısınmasıyla beraber daha fazla su içme ihtiyacı hisseden insanlara Koçtaş’tan güzel haber geldi. Koçtaş, bu doğrultuda, Telefox Fargo Ss890 Sıcak ve Soğuk Su Sebili’ni görücüye çıkardı.

Telefox Fargo SS890 Sıcak Soğuk Su Sebili Yapısı ve malzemesi ile uzun süre kullanıma uygundur ve hasarlara karşı dayanıklılık gösterir. Çizilme, kırılma ve çarpmalara karşı dayanıklıdır. Telefox Fargo su sebilinde iki adet tank yer almaktadır. Tanklardan biri sıcak su diğer ise soğuk su için kullanılır.

Koçtaş’tan yaza özel fiyatlar! Su sebili fiyatları dibi gördü!

ÖNE ÇIKAN ÖZELLİKLER

● Sıcak ve soğuk su kullanmak amacıyla kullanabilen ürün elektrik ile çalışır. Bağlantısı sağlandığında damacanadaki suyun ısısını kolay bir şekilde değiştirerek bardağınıza doldurur.

● Dijital ekranı ve dizaynıyla beraber dikkat çeken ürünün her iki tarafında fanları bulunur. Bu aralıklardan ürünün etkin bir şekilde çalışması sağlanır. Fanların düzenli temizliği yapıldığı zaman hava geçişi daha kolay gerçekleşir.

● Ofislerde ve konutlarda kolay bir şekilde kullanılabilir ve kullanışlı dizaynı vardır. Geniş Su Haznesi 3200 ml’lik su kapasitesiyle beraber kullanılan ürün, etkin ve sürdürülebilir tüketim için de makuldür. Verimli bir cihazdır. Aynı zamanda, sunduğu farklı sıcaklık dereceleri ile de istenildiği gibi kullanılır.

Peki, Telefox Fargo Ss890 Sıcak ve Soğuk Su Sebili’nin teknik özellikleri neler? Fiyatı ne kadar? İşte detaylar...


Geri Dön